Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Julianastraat 33 Urmond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Tussen het kanaal en de Maas in Urmond, bekend als de Julianastraat te Berg aan de Maas, zijn deze percelen bouwgrond met bestemming wonen gelegen. Het betreft in totaliteit de percelen; A6484, A2298, A3797, A3796 en A5222 en zijn voorzien van drie huisnummers (huisnummer; 33, 35 en 35A). De percelen kennen een totale oppervlakte van 1.135 m².

In de huidige situatie staan er nog drie objecten in vervallen staat. De percelen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw (wonen), met behoud van het vooraanzicht, waarbij de bouw van meerdere garageboxen eveneens is toegestaan. Bovenstaande verbeelding geeft een indicatieve weergave van de mogelijkheden binnen het vigerende bestemmingsplan.

Aanvullende documenten. Op aanvraag zijn de volgende documenten beschikbaar ter inzage:
- Uitgebreide bestemmingsplaninformatie;
- Impressie mogelijke bebouwingsvariant (goedgekeurd plan, eventueel ter overname);
- Kadastrale berichten en kadastrale kaart;
- Akte van levering.

Vraagprijs
€ 350.000,- kosten koper.

Datum van oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Ligging
De percelen bevinden zich aan de rand van Urmond en tevens nabij de Maas gelegen. In de nabije omgeving zijn de volgende voorzieningen gelegen, te weten verschillende winkels, scholen, sportaccommodaties, bosrijke omgeving en de verbindingswegen naar Sittard, Maastricht en Eindhoven. Parkeergelegenheid op eigen terrein en rondom de percelen.

Bestemmingsplan (bestemming: Wonen)
Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften van het desbetreffende gebouw is te krijgen via ons kantoor Lassoo Makelaars & Taxateurs, bij de gemeente of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de betreffende notaris te deponeren.

Vastlegging
De koopakte wordt opgesteld volgens model VBO.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico nader onderzoek te laten verrichten door door hem in te schakelen adviseurs.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de percelen graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt