{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Hout-Blerick, vrije sector kavels, nog 6 te koop!!

- bestemd voor het bouwen van uw droomhuis
- Aan de rand van Hout-Blerick
- Baarlosestraat, Helmusweg en de Beeretweg
- Bijna alle kavels met tuin zuidoosten/zuidwesten
- Grenst aan gemeenschapshuis "Zalzershaof"
- Met groenplein en diverse speelvoorzieningen

Aan de rand van Hout-Blerick wordt het nieuwbouwplan "Helmusweg" ontwikkeld. Een sfeervol plan in de jaren dertig stijl, echter met een eigentijdse uitstraling.

Het totale nieuwbouwplan bestaat uit circa 93 kavels, waarvan een aantal kavels als vrije sector kavel worden verkocht, bestemd voor het bouwen van uw droomhuis. De overige kavels worden projectmatig ontwikkeld, verdeeld over verschillende fasen en bestaande uit verschillende woningtypen. Deze unieke bouwkavels bieden de mogelijkheid om in eigen beheer, op basis van het voor het totaalplan opgestelde beeldkwaliteitplan en bebouwingsvoorschriften, uw droomhuis te laten ontwerpen en realiseren.

De kavels zijn gesitureerd aan de randen van het nieuwbouwplan, aan de Baarlosestraat, de Helmusweg en de Beeretweg. De kavels zijn ruim van opzet waardoor een landelijke lintbebouwing aan de randen van het nieuwbouwplan wordt gecreëerd. Bijna alle bouwkavels hebben een op het zuidoosten of zuidwesten georiënteerde toekomstige tuinsituering.

Ter plaatse van de ingang van het nieuwbouwplan aan de Helmusweg wordt een groene ingang gecreëerd, de "groen poort" van het plan. De Helmusweg zal ter plaatse van het nieuwbouwplan worden voorzien van een bomenlaan langs een tweezijdig fietspad met trottoir.

Ligging
Plan "Helmusweg" ligt op loopafstand van de kern Hout-Blerick met haar diverse voorzieningen en grenst aan het gemeenschapshuis "Zalzershaof". Hier worden door de hechte dorpsgemeenschap diverse activiteiten georganiseerd. Hout-Blerick heeft een rijk verenigingsleven. Centraal in het nieuwbouwplan wordt, zodra het nieuwbouwplan gereed is, een openbaar groenplein gerealiseerd met onder andere diverse speelvoorzieningen. Met de gemakken van centrum Blerick en Venlo op steenworpafstand en goede ontsluitingsmogelijkheden met zowel de A73 (Nijmegen-Maastricht) als de A67 (Duisburg-Eindhoven) is het ideaal doch landelijk wonen op deze locatie.

Verkoopinformatie
De 17 vrije sector kavels zijn gelegen op ruime kavels variërend van circa 493 m² tot circa 800 m².

Interesse?
Wilt u de brochure graag ontvangen, of heeft u interesse in een van deze kavels, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze makelaardij op 077-3262600 of via info@vetebe.nl. Ook kunnen wij u vrijblijvend voorzien van een verkoopadvies voor uw huidige woning.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}