Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Villapark Nieuw Stalberg Fase Iii ong Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder optie

Omschrijving

Venlo, 22 vrije bouwkavels waarvan 5 parels

- Behoud van landschappelijke kenmerken
- Landschapvilla's mogen worden geplaatst
- Ruimtelijke en grillige karakter behouden blijft
- Royale vrije landschapskavels
- Natuur én stad het beste van twee werelden

Villapark Nieuw Stalberg
Fase I en II zijn inmiddels zo goed als klaar. In fase III, in het noordwestelijke deels van het villapark, liggen 38 vrije kavels vanaf circa 600 m² tot circa 1.285 m². Grijp uw kans en kies voor de allermooiste woonomgeving voor uzelf en uw (klein)kinderen in het allerlaatste stukje Nieuw Stalberg!

Vrije kavels voor vrije denkers
Uw eigen droomhuis bouwen op een toplocatie als villapark Nieuw Stalberg. Dat betekent uw eigen toekomst schetsen en zelf bepalen hoe u woont. Dat betekent ook u vrij bewegen, maar wel binnen bepaalde kaders. Want kaders zijn nodig om het kwaliteitsniveau van het villapark te waarborgen. Daarbij kunt u het hele proces zelf invullen en op zoek gaan naar een architect die uw ideeën naar een uitvoerbaar ontwerp vertaalt. U kunt ook kiezen voor het uitwerken van één van de ideeën van drie gerenommeerde architectenbureaus Loxodrome, Mevissen + partners en Verheijen Smeets.

22 vrije bouwkavels, waarvan 5 parels
Villapark Nieuw Stalberg is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed. Deze kavels liggen in een mooie omgeving waarvan verschillende kavels al verkocht zijn. 5 parel kavels vallen extra door hun bijzondere ligging op een mooie hoek of in een zichtlijn. Valt uw keuze op een van deze 'parels' dan moet u rekening houden met extra of afwijkende ontwerpeisen. Daarbij moet u denken aan het benadrukken van een architectonisch aspect zoals het dak, een groot balkon of een afwijkende positie of vorm. De nokrichting mag u zelf bepalen. Ook mag u uw droomhuis op uw parel verder naar achteren of gedraaid ten opzichte van de buurwonigen platsen. Het is dan ook de moeite waard een bezoek te brengen aan het villapark en de plaats van deze kavels. Heeft u interesse in een vrije kavel in fase III, dan vindt u meer informatie op http://www.villaparknieuwstalberg.nl

Verkoopinformatie
De prijzen van de kavels variëren van € 155.000,- v.o.n. tot € 351.268,- v.o.n.

Situatie
Natuur én stad het beste van twee werelden.
Aan de ene kant vindt u de ongerepte natuur van de Groote Heide. In dit 247 ha grote natuurgebied kunt u eindeloos door de bossen wandelen en fietsen of over de heidevelden struinen. Aan de andere kant ligt het gezellige Venlo met alle grootstedelijke voorzieningen die u zich maar kunt wensen voor u en uw (klein)kinderen. Het bruisende centrum van deze oude stad aan de Maas biedt onder meer een keur aan winkels, shops en boetiekjes en oergezellige eetgelegenheden en terrasjes. Het exclusieve villapark Nieuw Stalberg ligt daar precies tussen en combineert het beste van deze twee werelden.

Interesse?
Wilt u de brochure graag ontvangen, of heeft u interesse in een van deze kavels, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze makelaardij op 077-3262600 of via info@vetebe.nl. Ook kunnen wij u vrijblijvend voorzien van een verkoopadvies voor uw huidige woning.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: