{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

{{ product.title }}

Omschrijving

Aan de rand van Amstenrade, nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen gelegen; instapklaar geschakeld woonhuis met o.a. voor- en achtertuin, kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2012), woonkamer met open moderne keuken (2016), 3 slaapkamers, ruime badkamer, riante zolderverdieping (mogelijkheid creëren extra kamer), 12 zonnepanelen (huur/koop, 2018), vrij uitzicht aan de voorzijde, etc..

Indeling

Begane grond: Voortuin; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer met o.a. trappenkast en open keuken (totaal ca. 35m²) met moderne rechte keukenopstelling, granieten werkblad en apparatuur te weten: vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven-magnetron; bijkeuken/wasruimte (ca. 2,57m x 2,04m) v.v. witgoedaansluitingen en aanrechtblad met spoelbak. Middels openslaande deuren vanuit de living is er toegang tot de fraai aangelegde achtertuin v.v. diverse terrassen (waarvan één overdekt), gazon, aanplant en achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,59m x 2,88m), slaapkamer 2 (ca. 4,10m x 2,92m), slaapkamer 3 (ca. 3,62m x 2,24m); ruime geheel betegelde badkamer (ca. 2,70m x 2,22m) v.v. ligbad-/douchecombinatie, wandcloset, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken riante zolderverdieping (nokhoogte: 2,46m) met o.a. opstelplaats cv-combi-installaite (2016, eigendom) en mechanische ventilatie-unit. Er bestaat eventueel de mogelijkheid een extra (slaap)kamer te creëren.

Bijzonderheden: Instapklaar! Deze geschakelde woning is gelegen aan de rand van Amstenrade, nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Het object beschikt over vrij uitzicht aan de voorzijde en is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2012). Tevens zijn er deels rolluiken aanwezig. De begane grond is voorzien van een fraaie siergrindvloer en de eerste verdieping beschikt over nette laminaatvloeren. De 12 zonnepanelen (huur/koop, €40,- p/m, dient overgenomen te worden) bieden de nodige energiebesparing. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}