{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hagendorenweg 23 Amstenrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In het geliefde Amstenrade, nabij winkelvoorzieningen, scholen, Kasteelpark Amstenrade en oprit Buitenring gelegen, de instapklare en royaal (inhoud ca. 578m³!/woonoppervlakte ca. 139m²) uitgebouwde (begane grond en 1ste verdieping) twee-onder-een-kapwoning met o.a. vaste trap naar zolder, 4 slaapkamers, riante luxe woonkamer/keuken (ca. 54m²) met vloerverwarming, vernieuwde dakbedekking/isolatie (2015), kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 5m²) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit, entree, hal met een siergrindvloer en toegang naar trappenhuis met rvs afwerking, moderne toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje, meterkast (vernieuwd). Riante uitgebouwde woonkamer/keuken (ca. 54m²) met een plavuizen (groot formaat) vloer, gaskachel en met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Luxe keuken met moderne keukenopstelling (2015) met hardstenen werkblad, kookeiland en apparatuur t.w.: een vijf-pits inductie-kookplaat, wasemkap, combi-oven-magnetron (2020), vaatwasser en koel-vriescombinatie. Tuin met terras, inbouwzwembad, tuinhuis, overdekt terras en zij-ingang. Berging (ca. 17m²).

Eerste verdieping: Overloop, Slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), diverse muurkasten, tussenruimte met toiletruimte met wandcloset (spaarknop). Inloopkast. Riante slaapkamer 3 (ca. 22m²) met fraai zicht op de tuin,
2-persoons Whirlpool en badmeubel met dubbele vaste wastafel. Tevens is de slaapkamer voorzien een TV aansluiting en inbouwkasten. Badkamer (ca. 3m²) met badmeubel/vaste wastafel inloopdouche, wandradiator en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Slaapkamer 4 (ca. 11m²) met royale dakkapel; ruime berging met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit, 2015).

Bijzonderheden: Dit pand moet u van binnen zien!! Deze instapklare en riant uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde Amstenrade, nabij winkelvoorzieningen. scholen, Kasteelpark Amstenrade en oprit Buitenring gelegen. Vanaf het jaar 2010 is deze woning grondig verbouwd. Tevens is er in het jaar 2014 een extra uitbouw gerealiseerd. De begane grond en ook de 1ste verdieping zijn vergroot. Zowel vloeren, wanden, plafonds, sanitair, keuken, elektra etc. zijn aangepakt. In vrijwel de gehele woning zijn inbouwspots geplaatst. Door de vaste trap naar de zolder is er een 4de slaapkamer gerealiseerd. De slaapkamers zijn voorzien van mooie laminaatvloeren. Het hoofddak is in 2015 voorzien van vernieuwde dakpannen en isolatie. Tevens zijn in dat jaar 15 zonnepanelen (eigendom) geïnstalleerd waardoor een behoorlijke energiebesparing is ontstaan. De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}