Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hoofdstraat 30 Amstenrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Ideaal als belegging! Op goede zichtlocatie in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen, de toegang naar de Buitenring en Kasteelpark gelegen; de ruime maisonnette/bovenwoning (Poststraat 33/VERHUURD!) en winkel-/bedrijfsruimte (Hoofdstraat 30/VRIJ VAN HUUR!) met o.a. een dakterras, 3 slaapkamers, veel gebruiksmogelijkheden, totaal ca. 830m³, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 6,04m x 2,50m), provisiekelder 2 (ca. 2,99m x 2,48m), provisiekelder 3 (ca. 5,16m x 3,96m). Tevens beschikt de maisonnette ook over een ruime provisiekelder.

Hoofdstraat 30 Amstenrade (VRIJ VAN HUUR);
Entree, winkel-/bedrijfsruimte (ca. 8,81m x 5,34m) op zichtlocatie; meterkast (moderne); multifunctionele ruimte (evt. uitbreiding winkel-/bedrijfsruimte, ca. 5,36m x 3,05m) met eenvoudig keukenblok en opstelplaats cv-combi-installatie (huur/Volta). Magazijn (ca. 5,93m x 2,68m) met achteringang (v.v. elektrisch rolluik); portaal met toiletruimte.

Poststraat 33 Amstenrade (VERHUURD);
Woonlaag 1: privé-entree; hal met o.a. meterkast (moderne);
Woonlaag 2: ruim portaal met o.a. trappenkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 5,35m x 4,18m); open keuken (ca. 4,43m x 3,37m) v.v. rechte keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, vrieskast, keramische kookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Tevens is er vanuit de keuken toegang naar het dakterras (ca. 4,42m x 2,89m);
Woonlaag 3: Overloop v.v. bergkast; slaapkamer 1 (ca. 11m²) v.v. dakkapel; slaapkamer 2 (ca. 10m²) v.v. Velux-dakvenster; slaapkamer 3 (ca. 6m²) v.v. Velux-dakvenster; badkamer (ca. 4m²) v.v. ligbad-/douchecombinatie, toilet, vaste wastafel, witgoedaansluiting en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Beleggers opgelet! Deze ruime maisonnette/appartement met winkel-/bedrijfsruimte (totaal ca. 830m³!) is in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen, de toegang naar de buitenring en het kasteelpark gelegen. De winkel-/bedrijfsruimte (Hoofdstraat 30 Amstenrade/VRIJ VAN HUUR) op de begane grond biedt de nodige gebruiksmogelijkheden en is gelegen op een prima zichtlocatie. De maisonnette/bovenwoning (Poststraat 33 Amstenrade/VERHUURD) is momenteel verhuurd waarvan de huuropbrengst €8.820,- per jaar bedraagt. Het object beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er deels rolluiken en een elektrisch zonnescherm aanwezig. De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt