{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op goede zichtlocatie, in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen (naast supermarkt Jan Linders), de toegang naar de buitenring en kasteelpark gelegen; het woon-/werkobject met een winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m², gerenoveerd in 2000) en een bovenwoning (te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers, ruim dakterras, compleet vernieuwd dak (ca. 2009), etc..

Indeling

Begane grond: Overdekte entree v.v. etalagekast en zonwering; te verwarmen winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m²) v.v. twee riante lichtkoepels, meterkast (moderne) en metalen wenteltrap naar eerste verdieping; cv-/bergruimte v.v. opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2000).

Eerste verdieping: Overloop met o.a. toiletruimte en wasruimte (ca. 1,90m x 1,17m); woonkamer (ca. 6,60m x 3,45m) v.v. parketvloer; apart gelegen keuken (ca. 2,97m x 2,83m) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang naar het dakterras.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping; overloop, slaapkamer 1 (ca. 14m²). slaapkamer 2 (ca. 8m²), slaapkamer 3 (ca. 3,01m x 2,84m); compacte doucheruimte (ca. 3,00m x 1,18m) v.v. instapdouche en vaste wastafel. Tevens is er vanuit een vlizotrap toegang naar de lage bergvliering.

Bijzonderheden: Dit zeer ruime woon-/werkobject (ca. 738m³!) is in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen, de toegang naar de buitenring en het kasteelpark gelegen. De winkel-/bedrijfsruimte (gerenoveerd in 2000) op de begane grond biedt de nodige gebruiksmogelijkheden en is gelegen op een prima zichtlocatie. De bovenwoning (te moderniseren) beschikt over o.a. 3 slaapkamers en het ruime dakterras biedt u een geschikte buitenruimte. In ca. 2009 is het complete pannendak vernieuwd. Het object beschikt over houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er deels rolluiken aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}