{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hert 3 b Baarlo

Omschrijving

Op een unieke locatie in het gelijknamige buurtschap ''Hert'' in het prachtige buitengebied van Baarlo ligt deze ruime en gemoderniseerde jaren-70 woning.
Bijzonder en kenmerkend is vooral de hoogwaardige renovatie welke in 2011 heeft plaatsgevonden: een moderne uitvoering, optimale isolatie van vloeren en beglazing.

Laat u verrassen door de ruimte en met name de idyllische locatie van rust, natuur en anderzijds een goede bereikbaarheid.
De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarbij een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd, en een ruime living (woonkamer-keuken) van 46m².
De keuken is weliswaar niet vernieuwd in de grote renovatie maar daarmee ook wel het toonbeeld van de zorgvuldigheid waarmee deze woning is bewoond en onderhouden.

Omgeven door diverse uitvoeringen van agrarische bebouwing wordt de omgeving dan ook vooral gevormd door natuur en groen met onder meer prachtige uitzichten door de bomen, over de weilanden aan de voorzijde en anderzijds over de kersen-boomgaard. Op deze locatie is ieder seizoen mooi.
Toch bent u in enkele minuten in de kern van Baarlo met winkel- en school voorzieningen en via de Napoleonsbaan bevindt u zich ook in korte tijd in de centra van Panningen en Venlo met alle voorzieningen van dien.

Kelder:
De woning beschikt over een provisiekelder, man-hoog, van ca. 8m² voor opslag etc.

Begane grond:
Nagenoeg de gehele begane grond (uitzondering is de slaapkamer) is voorzien van vloerverwarming. Een moderne keramische vloertegel is gelegd in de hoofdbouw, waarbij die gehele vloer geïsoleerd is.
De (slaap)kamer op de begane grond is ca. 13m² groot en gesitueerd aan de voorzijde.

De woonkamer-keuken is in een L-vorm gesitueerd. Bijzonder veel daglichttoetreding, en zodoende ook een prachtig uitzicht, geven deze prachtige woonkamer een optimale beleving. In totaal is de woonkamer met keuken ca. 46m² groot en geeft daarmee veel indelingsvrijheid.
De keukenopstelling is niet vernieuwd maar toont aan hoe zorgvuldig de woning bewoond is. Deze is uitgevoerd met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Aan de voorzijde is de woonkamer voorzien van een moderne en sfeervolle gashaard.

Vanuit de keuken is er toegang tot de achterbouw, eveneens geheel geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Het portaal / corridor geeft toegang tot de badkamer, de toiletruimte en een praktisch bergingsdeel met een vaste wastafel witgoed aansluitingen en opstelling van de cv ketel. Eveneens is van hieruit door middel van een loopdeur toegang tot de tuin.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, vaste wastafel met meubel en inloopdouche.
De toiletruimte is voorzien van een ingebouwd hangcloset.

Eerste verdieping:
Overloop, met toegang tot alle vertrekken.
In het midden van de woning op deze verdieping bevindt zich een badkamer/wasruimte voorzien van vaste wastafel en tweede toilet.

Twee ruime slaapkamers van resp, 10,5m², 13,5m² en een derde grote slaapkamer van 21m².
Vanuit de grote slaapkamer is toegang tot een bergzolder boven de achterbouw van de woning.

Tuin:
De zorgvuldig onderhouden tuin is prachtig aangelegd. Geheel rondom.
Tot de woning behoort het bestraatte deel (rechts van de woning gezien vanuit de voorzijde).
Verder is de woning voorzien van een tuinhuis en hobby-kas van ca. 32m².

Tot de woning behoren geen kassen met uitzonder van de genoemde hobby-kas en ook de naastgelegen schuur behoort niet tot de woning.
De gebruiker van de naastgelegen schuur heeft géén recht van overpad over het terrein van de woning.

Bestemming:
De woning heeft thans een agrarische bestemming. Er is echter reeds een wijziging in gang gezet zodat de woning regulier als woning bewoond mag worden (plattelandswoning).

Bijzonderheden:
- Grotendeels gemoderniseerd en geïsoleerd met onder andere trippel glas in de woonruimtes en toepassing van kunststof kozijnen.
- Uitzonderlijke mooie locatie met een goede bereikbaarheid.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}