Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bergweg 8 Baarlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WE OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING!

U KUNT UW INTERESSE AAN ONS KENBAAR MAKEN DOOR EEN E-MAIL TE STUREN MET UW GEGEVENS, DAN PLAATSEN WE U OP ONZE RESERVELIJST.

Nabij de kern van Baarlo, op korte afstand van alle voorzieningen, zeer rustig gelegen nabij de bossen een vrijstaande semibungalow met tuin en dubbele garage.
Door de ligging en de vigerende bestemming "wonen" is de locatie uitermate geschikt om rustig te wonen nabij de natuur met alle rust rondom de woning. De woning mag uitgebreid worden voor conform het huidige bestemmingsplan buitengebied Peel en Maas deels onherroepelijk in werking (vastgesteld 24 december 2014).

Het totale perceel heeft een grootte van 1.980 m2. Dit perceel bestaat uit de volgende kadastrale nummers Maasbree sectie M nummer 1109 groot 200 m², nummer 1108 groot 1.100 m² en nummer 1386 groot 680 m² totaal groot 1.980 m².

Indeling:

Begane grond:
Zeer ruime hal met toegang naar garage en woning. De hal heeft een eigen garderoberuimte en biedt toegang tot de toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje en de badkamer.
Vanuit de hal is eveneens de keuken bereikbaar. De keuken heeft een oppervlakte van circa 13m². Deze ruime open keuken heeft een aanbouwkeuken in hoekopstelling met veel bergruimte. De keuken geeft toegang tot de woonkamer en de entree aan de voorzijde. Vanuit deze entree zijn de drie slaapkamers, de woonkamer, de meterkast en het tweede toilet te bereiken. De woonkamer biedt veel lichtinval.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van ruim 6 m², ruim 10 m² en bijna 13 m².
Het toilet is voorzien van een betegelde vloer en muren zijn ruim 1 m hoogte betegeld.

Eerste verdieping:
Zolder te bereiken middels een vlizo trap. De zolder heeft ruim 3 meter breedte tussen de 1,50 m lijn. Kap beschoten met eterniet platen.

Garage: Dubbele garage met betonnen vloer. Dak voorzien van asbest houdende golfplaten.

Tuin:
De tuin is gelegen rondom de woning en is voorzien van diverse struiken en bomen. Aan de achterzijde van de woning staat een houten tuinhuisje. De oprit is voorzien van betonklinkers.

Er heeft een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden. Uit dit onderzoek is navoren gekomen dat de vastgestelde milieu hygiënische bodemkwaliteit geen belemmeringen of beperkingen vormen voor het gebruik van de locatie voor woondoeleinden en de voorgenomen verkoop van de onroerende zaak. Dit rapport kan op verzoek worden toegezonden.
De aanvraag voor een energielabel is in behandeling.

Ligging:
Het woonhuis is gelegen in de rand van het plan Kuukven in Baarlo. Baarlo maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas. Baarlo heeft wel de voorzieningen om fijn te wonen in een rustige omgeving. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar via de Napoleonsbaan welke door Baarlo loopt . Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen waarvan Baarlo er een is.

U kunt u voorkeur voor de volgende kijkdagen bekend maken bij de aanvraag voor en bezichtiging: dinsdag 10 augustus, woensdag 18 augustus en zaterdag 21 augustus. In de mail kunt gaarne ook het voorkeurstijdstip vermelden. Verdere informatie over de inschrijfprocedure is, evenals de inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier, ontvangt u tijdens de bezichtiging.

Biedingen mogelijk vanaf € 375.000,= zegge: Drie-honderd-vijf-en-zeventig duizend Euro.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt