Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Schepenstraat 20 Baexem

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Baexem staat deze levensloopbestendige hoekwoning te koop! Het is een ruime 2-onder-1-kap woning met voldoende privacy welke geschikt is voor senioren én voor gezinnen. Heb jij interesse? Lees dan gauw verder!

Bij binnenkomst in de woning kom je uit in de royale hal. Hier bevindt zich de garderobe en de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot het tussenportaal met toegang tot keuken, wc, meterkast, bijkeuken, slaapkamer en de living. In de bijkeuken bevindt zich de witgoedaansluiting en is toegang tot een vliering waar zich de technische installatie bevind. Via het tussenportaal is tevens toegang tot slaapkamer met kastenwand op de begane grond met aangrenzend een badkamer met een inloopdouche, een wastafel en een 2de zwevend toilet. De ruime keuken met openslaande tuindeuren is voorzien van verschillende inbouwapparatuur en staat in verbinding met de lichte L-vormige woonkamer. Ook deze ruimte is aan de achterzijde voorzien van tuindeuren en heeft lichte muren en een massieve houten vloer. De betegelde patio achtertuin met meerdere groenborders beschikt over voldoende privacy en heeft verschillende terrasmogelijkheden. Daarnaast heeft de tuin een eigen achterom en is er een extra (houten)berging aanwezig, ideaal voor tuingereedschap, fietsen e.d.

Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop met een vide geeft toegang tot 3 slaapvertrekken en een 2e badkamer met een ligbad, vaste wastafelmeubel en een 3e zwevend toilet.

Deze woning biedt voor zowel senioren als voor gezinnen verschillende mogelijkheden! Heb jij interesse na het zien van deze foto’s? Plan dan gauw een bezichtigingsafspraak in door te bellen met ons kantoor. Onze makelaar staat voor je klaar!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – tussenportaal met bijkeuken – toilet – meterkast – slaapkamer – 1ste badkamer – keuken – eet-/ en woonkamer.

Eerste verdieping:
Vide/overloop – 3 slaapvertrekken – 2de badkamer.

Tuin:
Betegelde achtertuin – terrasmogelijkheden – groenborders – houten berging – eigen achterom – oprit voorzijde en verzorgde aangelegde voortuin met diverse aanplant.

Bijzonderheden:
- Het bouwjaar van de woning is 1976 en ligt op een perceel van 372m2;
- De woning beschikt over een definitief energielabel C, geldig tot 21-06-2032;
- Grotendeels is deze woning v.v. rolluiken en deels v.v. dubbel glas;
- De Nefit Trendline cv-installatie uit 2014 is eigendom;
- In de woning is voldoende opbergruimte;
- Er is een eigen oprit aanwezig;
- Deze woning is voor jong en oud toegankelijk mede door de slaap-/ en badkamer op de begane grond;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt