Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Veldstraat 10 Beegden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Ruimte genoeg en tal van mogelijkheden…
Degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis

Deze woning garandeert jarenlang woongenot. Want als de allereerste eigenaar na 42 jaar besluit de woning te verkopen, dan kan het niet anders zijn dan dat men hier altijd met veel plezier heeft gewoond. En in al die jaren hebben ze met zorg en liefde op het huis gepast maar nu zijn de eigenaren er klaar voor om het stokje over te dragen aan iemand die er hopelijk met net zoveel plezier kan gaan wonen.
Eerlijk is eerlijk, je zal hier en daar nog wel de handen uit de mouwen willen steken om het huis helemaal klaar te maken voor 2022. In 1980 werd de woning op traditionele wijze gebouwd met gebruik van degelijke materialen. Dus je hebt al een goede basis om een woning te creëren die past als een jas.

Door de ruimte die de woning je biedt heb je een legio aan mogelijkheden. Zo is de hele zolderverdieping nog geheel naar eigen wens en behoefte in te vullen en is de woning voor een groot gedeelte onderkelderd. Dus heb je een groot gezin, groeiwensen of zoek lekker veel ruimte voor je hobby of werk. Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Welkom
De buurt is heerlijk rustig en in de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer.
De kinderen kunnen nog lekker op straat spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Parkeren
Heb je meer dan 1 auto? Geen zorgen, de woning beschikt namelijk over 2 garages (zowel inpandig als vrijstaand). Als een je een oldtimer hebt of je bent een motorliefhebber wordt je van deze ruimtes zeker blij. Maar ook als je een hobbyruimte zoekt zit je dus goed.

Kelder
Onder woning ligt de inpandig bereikbare garage. Deze is met een oppervlakte van 33 m² lekker groot en plaats je met gemak 2 auto’s.
Verder zijn er nog 2 ruimtes, hier zou je die rustige werkplek kunnen creëren of een chill-ruimte voor de pubers.

Begane grond
Bij binnenkomst in de hal zie je dat de woning aan een update toe is maar je merkt ook de bouwkwaliteit van het huis. Dus vergeet even de schoonmetselwerk wanden en plavuizen vloer dan zie je de ruimte en mogelijkheden.

Woonkamer
Aan zowel de voorzijde als de achterzijde zorgen de grote raampartijen ervoor dat het zonlicht hier rijkelijk kan binnen vloeien. ’s Zomers loop zet je de deur naar het overdekte terras open voor een verkoelend briesje en in de winter stook je de haard op voor extra sfeer en warmte.

Keuken
Aansluitend aan de woonkamer ligt de gesloten keuken. Heb je altijd gedroomd van een grote leefkeuken met een eiland waar de kinderen bij je komen zitten terwijl jij het avondeten bereidt? Omdat het geen draagmuur is zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen de muur open te breken en zo wonen en koken met elkaar te verbinden. Ook hier weer keuzestress dus maar dan wel op een leuke manier.

De aansluitend gelegen bijkeuken is ideaal voor het opbergen van je proviand en poetsspullen. Ook tref je hier een toiletruimte en een trap naar de kelder.

Slapen en baden
Vanuit de hal leiden een aantal treden naar de slaapkamers en badkamer.
De 3 slaapkamers zijn van een goed formaat en 1 slaapkamers is zelfs voorzien van airconditioning.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. Verder is er nog een separate toiletruimte.

Maar er is nog meer…
Heb je nog steeds behoefte aan meer ruimte of slaapkamers. De gehele zolder ruimte staat nog tot je beschikking om deze in te delen naar jouw behoefte. Deze zee aan ruimte wacht op een invulling.

Buitenleven
En dan komt het moment om de tuin uit te lichten. Ben jij een echte zonliefhebber en start je de dag graag met een kopje koffie in het zonnetje? Dan hebben wij een mooie afsluiter voor je. De tuin is namelijk gelegen op het Zuidoosten en biedt je ± 180 m² aan rust en ontspanning. Plant een aantal leibomen aan de achterzijde en je hebt in een handomdraai privacy.

Wordt jij blij van de ruimte, de mogelijkheden of wellicht de fijne ligging? Bel dan gauw voor een bezichtiging. We laten je deze woning graag een keer live zien.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt