{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Instapklare hoekwoning gelegen op een zeer centrale locatie in Beek aan een rustig plein. Deze woning ligt op 6 minuten loopafstand van het winkelcentrum op de markt met veel leuke restaurants en cafés . Het station ligt op 13 minuten loopafstand.

Souterrain:
De woning is voorzien van grote kelder, hierin zijn de witgoed aansluitingen gesitueerd en in de tweede ruimte is de standplaats van de cv ketel.

Begane grond
De entree biedt toegang tot het volledig betegelde toilet, de meterkast, trapopgang en de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een groot raampartij aan de voorzijde, laminaatvloer en biedt toegang naar de eetkamer.
De eetkamer is ook ideaal te gebruiken als studeer- en werkruimte en door middel van de schuifpui heeft u ideaal tuincontact. De keuken is voorzien van een 4 pits gas kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een combi-oven.

Eerste Verdieping
Via de trapopgang bereikt u de overloop. Deze biedt toegang tot de 3 slaapkamers, het toilet en de badkamer.
De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking en grote raampartij met dubbel glas.
De slaapkamer aan de achterzijde links is voorzien van vloerbedekking en grote raampartij met dubbel glas.
De slaapkamer aan de achterzijde rechts is voorzien van laminaatvloer en grote raampartij met dubbel glas.
Het toilet is half betegeld en voorzien van verwarming en fonteintje.
De badkamer is in 2019 geheel nieuw gemaakt, deze is volledig betegeld en voorzien van ruime inloopdouche en dubbele wasbak.

Tweede verdieping
De bergzolder is bereikbaar via een vlizo trap op de overloop van de eerste verdieping.

Tuin:
De geheel omsloten achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een houten schutting, groot stenen terras, kiezels en een vrije achterom door middel van de toegangspoort via de oprit. Vanuit de tuin is de stenen berging bereikbaar.

Kenmerken
Bouwjaar 1963
Geheel voorzien van aluminium kozijnen dubbel glas
CV ketel van het merk Remeha Quanta 2010 Eigendom
Verbouwd in 2019

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}