{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Deze goed onderhouden woning met riante aanbouw is gelegen in een rustige woonomgeving met winkels en scholen in de nabije omgeving. Uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht, Luik en Aken zijn snel en gemakkelijk te bereiken. De woning is gebouwd in 1992 en beschikt o.a. vloer-, spouw– en dakisolatie, grotendeels hardhouten kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, een HR combiketel van het merk Nefit uit 2007 (eigendom) en 13 zonnepanelen (eigendom). De begane grond (woonkamer, keuken, hal en wasruimte) is voorzien van vloerverwarming. Het perceel is 326 m2 groot met een aangelegde, diepe tuin met groot overdekt terras 7.70 x 3.85 met lichtstraat, inbouwspots en bbq. Bij de woning hoort een tuinhuis van 3.76 x 2.98 en een inpandig bereikbare garage van 5.70 x 2.90 met kantelpoort en bergzolder.
De inhoud van de woning bedraagt 458 m3 en de woonoppervlakte 108 m2.

Indeling
Begane grond: hal met meterkast; toilet met fonteintje; riante woonkamer met aanbouw en open keuken 11.00 x 5.75/4.79 voorzien van tegelvloer, aluminium schuifpui en luxe keuken met inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven; wasruimte 4.00 x 1.61 met aansluiting voor de wasapparatuur en toegang naar de garage en tuin.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 4.14 x2.74; 3.08 x 2.00; 2.75 x 2.48; badkamer 3.08 x 1.96 met ligbad, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaat via vaste trap; 4e slaapkamer 4.82 x 2.15 met laminaat, velux dakraam, berging en standplaats cv-ketel.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}