{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Tomeik 1 Beek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

In een mooie villawijk, op zéér goede stand, is deze ruime en luxe ingerichte woning gelegen. Bijzonder goed onderhouden en gelegen op een perceel van 940 m2, aan de rand van Neerbeek-Beek (lb) .
Snelle autoweg verbinding naar Maastricht , Eindhoven en Aachen (DL).
Maastricht Airport op enkele auto minuten.

Indeling
Ruime hal / entree (ca. 33 m2) met hardstenen vloer, meterkast met automatische schakelkast en meer dan voldoende groepen, garderobenis, ruim en luxe uitgevoerd gastentoilet, geheel betegeld en v.v. een hangtoilet, wastafel en urinoir. Middels de dubbele glazen deuren is de woon- en eetkamer met tv ruimte (totaal ca. 85 m2) bereikbaar welke is v.v. een massief hardhouten vloer met vloerverwarming, inbouwverlichting, gashaard (centraal gelegen) en schuifpui met toegang tot de achter gelegen tuin met terrassen. De gesloten eet- leefkeuken (18 m2) is v.v. een hardstenen vloer met vloerverwarming, voldoende kastruimte en de gewenste inbouwapparatuur met kookeiland. Aangrenzend is de bijkeuken gesitueerd (9.5 m2) met witgoed aansluiting. Vanuit de hal / gang zijn de slaapkamers bereikbaar. Slaapkamer 1 (nu in gebruik als werkkamer) groot 15 m2 met vloerbedekking. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, vaste kastenwand en eigen badkamer (5 m2) welke geheel betegeld is en v.v. een douche met douchescherm, hangtoilet en wastafel. Slaapkamer 3 mag met recht "Masterbedroom" genoemd worden. De indeling is als volgt: ouderslaapkamer met vaste garderobewand en airco. Middels de open verbinding is er toegang tot de inloop garderobe en / of tot de ruime en luxe ingerichte badkamer welke is v.v. vloerverwarming, hardstenen vloer en ingericht met een ruim duobad, douche met douchescherm, hangtoilet, bidet, dubbele wastafel verwerkt in een zwevend badkamermeubel, grote spiegel met verlichting.

Overige verdiepingen
Souterrain:
De inpandige bereikbare garage met tegelvloer (57 m2) is geschikt voor het stallen van 2 auto's welke van buitenuit toegang hebben middels een automatisch bedienbare sectionaalpoort van 5.50 m breed. Tevens zijn er nog een vaste kasten ingebouwd en is de omvormer van de geplaatste (32) zonnepanelen in de garage geplaatst. De tussenhal met tegelvloer en trap naar de verdieping, is ca. 10 m2.
De relax- hobby- saunaruimte (35 m2) is v.v. een tegelvloer, 4 persoons sauna en betegelde inloopdouche. Separate naast deze ruimte is een betegelde toiletruimte gesitueerd. Wijnruimte 5 m2. Voorraadruimte ca. 13.6 m2 met tegelvloer. Installatie / bergruimte met tegelvloer waar ook de combi c.v. ketel is geplaatst. Merk Remeha, bouwjaar 2015, eigendom.

Tuin
De tuin van deze woning ligt rondom en is goed aangelegd en onderhouden. De huidige bewoners hebben bij de aanleg gekozen voor onderhoudsvriendelijk. Er is gekozen voor een vaste bestrating naar de garage en het voetpad naar de overkapte voordeur. De omheining in de achtertuin is uitgevoerd met beton en hout, hagen en combi steen met hout. De berging met overkapping is v.v. een tegelvloer en is ca. 10.5 m2 groot. De terrasoverkapping welke aansluitend aan de woning is gelegen is v.v. inbouwverlichting, zonnescherm, tv aansluiting en warmte elementen. De professioneel aangelegde (met installatie) Koi vijver is 2.00m diep en v.v. stroming hierdoor kan het ook als zwembad in de toekomst ingericht worden. De voor- en achtertuin is geheel v.v. een sfeervolle verlichting.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1999-2000 (1e eigenaar)
Volledig geïsoleerd!
Alarm- inbraak beveiligd
Goed hang en sluitwerk
32 zonnepanelen
C.v. ketel eigendom bj 2015 combi
Dakbedekking 2015
Luxe afwerking
Vloerverwarming
Zeer goede staat van onderhoud!
Op goede stand gelegen!
Inhoud 1145 m3 exclusief externe buitenruimte

Wilt u deze woning graag komen bezichtigen.
Uw makelaar: Paula Cox
T 0031 (0)6 547 970 47 (bijna altijd bereikbaar)
M p.cox@pcwv.nl

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter géén rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.

Bouwkundige keuring:
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}