Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Sint Antoniusbank 30 Bemelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Het stedelijke leven bruist, toch verlangen we ook naar rust en ruimte. Op een van de meest prominente locaties rondom Maastricht is dit unieke pand gelegen op een perceel van maar liefst 1100 m². Een plek die rijk is aan groen en waarbij comfortabel wonen in een zonovergoten woning met vrij uitzicht centraal staat. Het eigendom weet een perfecte ligging te combineren met de hoogwaardige architectuur van gerenommeerde architect Arthur Albertz.

Indeling
Begane grond:
Betreed het perceel via de 40-meter lange oprijlaan aan de rechterzijde van de vrijstaande woning die veel parkeergelegenheid biedt op eigen terrein. Kom de woning binnen via de grote entrée/hal met garderobe en gastentoilet. In de hal openen een tweetal glazen deuren naar een ruime L-vormige woonkamer van 49 m2 met een open en uitnodigende indeling, ingebouwde boekenkasten en een sfeervolle open haard. De in ramen omvangen woonkamer bieden een ongelofelijk vrij uitzicht op het groene landschap. De schuifdeuren in de woonkamer geven gemakkelijk toegang tot het zonnige terras. Door de gelijkvloerse en drempelloze indeling is deze woning toekomstgericht ontworpen en gebouwd. Vanuit de woonkamer en de hal is de keuken te bereiken die gekenmerkt wordt door greeploze, moderne witte kasten. Grenzend aan de keuken ligt de veranda die een mooi vergezicht biedt op de tuin. De twee slaapkamers zijn royaal van opzet en hebben elk een grote ingebouwde kast. Een ruime badkamer gekenmerkt door een ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche, toilet, bidet en wastafel complementeert deze comfortabele gelijkvloerse woning.

Verdieping:
De huidige vlizotrap geeft toegang tot de zolderverdieping. Gezien de grote raampartijen en aanwezige trap opening is het mogelijk deze ruimte in de toekomst in te richten als slaapkamers of als thuiswerkplek met bibliotheek. Aangrenzend zijn de zolderbergingen gelegen.

Souterrain:
De volledig onderkelderde woning heeft een ruime garage en apart gastenverblijf met uitzicht op de tuin. De slaapkamer met aangrenzend de badkamer voorzien van toilet en inloopdouche maakt het mogelijk hier gasten te ontvangen. Het souterrain geeft ruimte tot een berging en herbergt eveneens de installatievoorzieningen. De automatische poort van de garage biedt toegang tot de oprit en de grote en goed onderhouden tuin.

Exterieur:
Een gebouw dat perfect in balans is met de elementen. Een eigen plek om op te laden. Met de levendige binnenstad van Maastricht binnen handbereik en een veelheid aan dagelijkse voorzieningen om de hoek waaronder supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten (o.a. 18-holes golfbaan, hockey, tennis, voetbal, manège). Hier combineer je stadse dynamiek met natuurlijke rust. Hier kom je tot jezelf. De oase van groen en rust uit zich in de parkachtige tuin met onbeperkte privacy en volwassen begroeiing. Het zuid-west georiënteerde terras van de woning is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Algemene informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt