{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Zeer ruime, instapklare, vrijstaande woning gelegen in ''Berg en Terblijt'' voorzien van een zeer ruime woonkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en een tuin met achterom en garage.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en separaat toilet, voorzien van een fonteintje, geeft toegang tot de eerste verdieping en woonkamer. De zeer ruimte woonkamer (56m²) beschikt over een parket vloer en geniet van veel lichtinval middels de vele raampartijen. De woonkamer is momenteel ingedeeld in een sfeervolle zithoek en een ruim eetgedeelte. Aansluitend bevindt zich de luxe keuken (8m²). Deze is voorzien van inrichting en apparatuur (Smeg); 5 pits gastfornuis, afzuigkap, extra brede heteluchtoven, combi oven, vaatwasser, spoelbak en een koffieapparaat. Vanuit de keuken en woonkamer is de achtergelegen tuin, met zij-ingang, te bereiken. De naastgelegen garage beschikt over elektriciteit en wateraansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de badkamer en slaapkamers 1, 2 en 3. De moderne badkamer (6m²) beschikt over een ligbad, douche, toilet, wastafel en afzuiging. De slaapkamers zijn respectievelijk 15, 12, en 7 m² groot.

Tweede verdieping:
Overloop met witgoedaansluiting geeft toegang tot slaapkamer 4 (14m²). Deze ruime slaapkamer beschikt over een dakkapel.

Extra informatie:
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2013)
- Keuken is vernieuwd in 2016
- Badkamer is vernieuwd in 2015
- Deels voorzien van houten kozijnen, deels kunststof
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Muur- en dakisolatie aanwezig

Aanvullende informatie:
De woning is rustig gelegen in Berg en Terblijt met horecagelegenheid, zorgcentra, winkelcentra, sportcentra, scholen en openbaar vervoer is in de nabijheid gelegen. Uitvalswegen richting Valkenburg en Maastricht zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}