{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Geerstraat 7 Bingelrade

Omschrijving

Op landelijke locatie gelegen, de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met o.a. een ruime garage/berging, 3 slaapkamers, grotendeels isolerende beglazing en tuin op zuidoost.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 6,5m2).

Begane grond: Voortuin, entree, hal (ca. 5m2), meterkast, woonkamer met muurkast (ca. 31m2) en een laminaatvloer, portaal, toiletruimte met toilet en fonteintje, keuken (ca. 6m2) met apparatuur en de witgoedaansluiting. Doucheruimte. Oprit, stalling/garage (ca. 37m2), berging, tuin.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 4m2) met muurkast. Slaapkamer 1 (ca. 12m2), slaapkamer 2 (ca. 5m2) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 12m2); ruimte (ca. 2m2) met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Loze ruimte.

Bijzonderheden: Deze te moderniseren twee-onder-een-kapwoning is op landelijke en rustige locatie gelegen nabij fraaie wandel- en fietsgebieden. Ook Duitsland met de mogelijkheid voor voordelig tanken en boodschappen doen ligt in de directe nabijheid. De ruime garage/berging (ca. 37m2) en het souterrain bieden de nodige stallingsruimte. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout en voorzien van isolerende beglazing (deels). De tuin is op het zuidoosten gesitueerd. Plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}