{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Altijd al willen wonen in een woonboerderij waar u uw eigen stempel kunt zetten?! De woonboerderij is levensloopbestendig en ligt in het centrum van Blitterswijck.

Ligging
Het kerkdorp Blitterswijck (gemeente Venray), is een rustig dorp maar toch binnen korte afstand van diverse uitvalswegen. De woning staat aan de rand van het centrum van Blitterswijck en vlakbij het Nationaal Park de Maasduinen aan de overzijde van de Maas. De natuurlijke en bosrijke omgeving biedt tal van mooie wandelroutes en het ligt op korte afstand van de Maas alwaar er dit jaar een nieuw natuurgebied is ontgonnen, wat u natuurlijk uitnodigt om daar fijne wandelingen te maken.

Indeling

begane grond
Via de voordeur komt u in de hal met aan de linkerkant een grote slaapkamer met veel licht, daarnaast is de riante badkamer gelegen waarbij eventueel een ruime kamer met badkamer ensuite zou kunnen worden gerealiseerd. Vanuit dezelfde hal kunt u de woonkamer bereiken, de woonkamer is smal en sfeervol. De woning is beneden volledig uitgerust met kunststof kozijnen en isolerend glas. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken waarbij genoeg ruimte is een een grote eettafel neer te zetten. Vanuit de keuken komt u op de 2e hal, waarbij toeging is tot de achterom, het toilet en een ruime proviand kast. Tevens is vanuit hier een toeging tot de 1e verdieping en een aparte was ruimte.

1e verdieping
Via de overloop toegang naar 3 slaapkamers en cv ruimte. Een van de slaapkamers biedt toegang naar de ruime zolder die onder andere voorzien is van krachtstroom. Vanuit de zolder met berging welke een prachtige ruimte is om hier deze te veranderen naar woon,- kantoorruimte of extra slaapkamers.

Tuin
Heerlijke beschutte achtertuin, hierin zijn verschillende zitjes te creëren er is tevens ook voldoende ruimte om hier eventueel een buitenkeuken te realiseren. Via de 2e hal kunt u naar het buitenterras met deels beklinkering, kunstgras en kiezel. Het terras is voorzien van, een functionele tuinhuis en is volledig omheind.

Algemeen
De woning zelf behoeft op enkele onderdelen enige modernisering maar dan woont u hier echt op een fantastische plek! Het betreft een voormalige boerderij uit ca. 1920 die in 2002 gesplitst is in twee woonboerderijen.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}