{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heiweg 22 Bocholtz

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Op een rustige locatie nabij de dorpskern van Bocholtz mogen wij u deze unieke vakwerkwoning op een perceel van 736 m² aanbieden. Een detail in het gevelwerk vertelt ons dat het pand omstreeks 1665 gebouwd is geworden. In de jaren '70 hebben de huidige eigenaren het pand in eigendom verkregen en vanaf dat moment met veel smaak en duurzame materialen onderhouden. Er mag daarom worden gesproken over een goede onderhoudsstaat. Verder kenmerkt deze woning zich door de volgende eigenschappen: hardhouten kozijnen met HR ++glas, veel authentieke details, fraai afgewerkte zolderverdieping met tweede woonkamer en separate hobby/atelierruimte. Verder is de locatie gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en Heerlen en de uitvalswegen naar Luik, Aken en Eindhoven.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1665
Inhoud: 632 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 173 m²
Perceeloppervlakte: 736 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: groepenkast met voldoende groepen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: hardhouten kozijnen
Isolatie: dakisolatie, HR ++ glas.

Installaties:
Centrale verwarming: middels cv-combiketel (twee gescheiden verwarmingscircuits voor de verschillende verdiepingen)
Warm water voorziening: via cv-ketel

Indeling:

• Kelder
Vanuit de woonkamer middels een luik te bereiken gewelfde kelderruimte (11 m²) met een stahoogte van ca. 1.75 meter.

• Begane grond
Entree. Hal met authentieke plavuizenvloer, gastentoilet, meterkast en toegang naar de woonkamer. De sfeervolle woonkamer is deels voorzien van een authentieke tegelvloer en deels van een parketvloer. Verder kenmerkt de woonkamer zich door een open trap, haardpartij, tuincontact en spanten in het zicht. Gesloten keuken met parallel opstelling, granieten aanrechtblad en alle gangbare apparatuur. Via de keuken te bereiken bijkeuken (10 m²) met opstelling cv-combiketel, aansluitpunt voor wasmachine, deur naar de tuin en toegang naar de hobby/atelierruimte (12 m²). De hobbyruimte kan ook als garage of zelfs als slaapkamer dienen en beschikt over openslaande deuren met tuincontact.

• 1e en 2e verdieping
Overloop met toegang naar drie slaapkamers (16 m², 7 m² en 9 m²) met op elke kamer een muurkast. Via de overloop toegang tot een gang. Vanuit deze gang bereikt men de badkamer (4 m²) en een fraaie lounge/zitkamer. De badkamer voorziet in een douche, 2e toilet en wastafel. De lounge/zitkamer (24 m²) wordt momenteel gebruikt als ''2e woonkamer''. Echter leent deze ruimte zich perfect om te gebruiken als kantoorruimte of extra slaapkamer. De enorme hoogte, een haardpartij en het schoonmetselwerk maken deze ruimte bijzonder.
De tweede verdieping wordt middels een vaste trap via de lounge/zitkamer bereikt. Ook deze ruimte mag omschreven worden als fraai door de authentieke spanten in het zicht. Diverse raampartijen zorgen voor veel daglicht toetreding. Tevens is hier een separate bergruimte met verwarming en koud/warm wateraansluiting gerealiseerd.

Buiten:
Geheel omheinde en fraai aangelegde tuin met enerzijds een gedeelte tuin achter het object en anderzijds een royaal stuk tuin aan de zijkant van de woning. De tuin is o.a. aangelegd met diverse terrassen, borders, aanplant, hagen en een tuinhuisje. Op het perceel is meer dan voldoende plaats voor het parkeren van meerdere auto's. Daarnaast leent de oprit zich ook nog voor het parkeren van meerdere auto's.

Ligging:
De woning ligt op een centrale locatie te Bocholtz. Per auto zijn Heerlen en Aken snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van de auto(snel)wegen. De dorpskern van Bocholtz ligt op een steenworp afstand. Hier zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en een basisschool.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}