{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In een mooie landelijk omgeving in het buurtschap Prickart (Bocholtz, gemeente Simpelveld) is gelegen deze mooie vrijstaande (boeren)woning met grote garage op een ruim perceel met huisweides. De woning dateert van voor 1900 maar is in 2008 volledig en met zorg gerenoveerd. Daarbij is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor de woning sfeer en warmte uitstraalt.

De woning beschikt o.a. over een gezellige woonkeuken en ruime woonkamer, 5 slaapkamers, 2 badkamers en voldoende opbergruimte (kelders, zolders en garage).

De ruimte in en om de woning maakt deze locatie bij uitstek geschikt voor het uitoefenen van hobby of het houden van dieren. Ook kantoor aan huis of het runnen van een B&B behoren tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een woning met veel lichtinval en veel ruimte gelegen in het groen waar u optimaal kunt genieten van rust en privacy, dan moet u deze woning beslist gezien hebben.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1880
Inhoud woning: ca. 995 m³
Gebruiksoppervlakte: ca. 220 m²
Perceeloppervlakte: 6.249 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: dubbel glas en dak-, vloer- en muurisolatie
Zonwering: markiezen

Installaties:
Centrale verwarming: via gasgestookte c.v.-ketel uit 2008 (Nefit HR, eigendom) i.c.m. vloerverwarming
Warm watervoorziening: middels combiketel
Mechanische ventilatie: aanwezig op toilet en 1 badkamer
Zonnepanelen: 15 stuks (uit 2012)

Indeling:
• Souterrain
Twee separate, functionele provisiekelders van respectievelijk 8,00 x 3,00 m en 4,00 x 4,00 m groot.

• Begane grond
Ruime entree/hal, v.v. veel lichtinval, met meterkast, trappartij, garderobenis en toiletruimte met fonteintje.

Vanuit deze centraal gelegen entree is een multifunctionele ruimte bereikbaar, thans ingericht als kantoor en ca. 3,40 x 1,60 m groot.

Ook is van hieruit een tuinkamer toegankelijk met rondom veel lichtinval en optimaal contact met de tuin (ca. 3,30 x 1,65 m).

Rechts van de hal is de woonkeuken (ca. 4,75 x 3,90 m) gelegen. De keuken is ingericht met een in landelijke stijl uitgevoerde opstelling met granieten werkblad en uitgerust met de navolgende apparatuur; koelkast, diepvries, 5-pits gasfornuis met 2 ovens, afzuigkap, vaatwasser en keukenboiler.

Aansluitend is de woonkamer gelegen. De woonkamer van respectievelijk 7,43 x 5,65 m groot, is voorzien van een sfeervolle open haard (gesloten systeem). Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig uitzicht over de tuin, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Dubbele tuindeuren geven toegang tot het (overdekt) terras aan de achterzijde en het vlonderterras aan de voorzijde.

De eerste etage is gesplitst in twee gedeelten. Er zijn dan ook twee trappartijen. Vanuit de woonkamer is een verkeersruimte (ca. 3,60 x 3,40) gelegen met de 2e trappartij en welke voor meerdere doeleinden geschikt is (bijv. kantoor).

• Eerste verdieping
De trappartij in de entreehal geeft toegang tot de eerste etage met overloop, 2 slaapkamers en de badkamer.

In dit gedeelte zijn twee slaapkamers gelegen waaronder de masterbedroom van respectievelijk 3,85 x 4,95 m groot en kamer 2 van 3,22 x 1,83 m groot.

De badkamer is modern en ingericht met een dubbele vaste wastafel met badmeubel, inloopdouche en toilet.

In het rechter deel van de woning, bereikbaar via de tweede trappartij, is gelegen een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer 2.

De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer en respectievelijk 3,70 x 3,30 m, 3,50 x 2,20 m en 3,30 x 2,20 m (thans in gebruik als kleedkamer) groot.

De badkamer (ca. 6 m²) is geheel betegeld en ingericht met een douche, ligbad, toilet en vaste wastafel met badmeubel.

• Zolder
Ook de zolderetage is gesplitst. Het dak van de woning is volledig vernieuwd en v.v. isolatie (Unidek). Beide zolders zijn bereikbaar middels een vaste trap. In het rechter deel is thans een werkruimte gecreëerd. In het linker deel staat de c.v.-installatie opgesteld.
De zolders zijn eventueel te verbouwen tot extra kamers.

• Begane grond (vervolg)
Links van de hal is bergruimte (ca. 2,50 x 3,45 m) en de bijkeuken gelegen met een separate ingang. In de bijkeuken (ca. 3,45 x 2,70 m) zijn de aansluitingen voor wasapparatuur gesitueerd en is er een vaste wastafel en douchevoorziening.

Garage/schuur:
De garage is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van 60 m² (6 x 10 m). De garage is voorzien van houten openslaande deuren en is deels onderkelderd.

Tuin:
Rondom de woning bevindt zich ca. 1.500 m² fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, gazon, vijverpartij, moestuin en borders. Het overige perceel is ingericht als weiland, met diverse hoogstambomen, welke zeer geschikt is voor het hobbymatig houden van dieren.

Tevens zijn er verschillende opstallen aanwezig die momenteel in gebruik zijn als bergingen, plantenkas, kippenstal en bijenstal.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is een deel van de rechterweide voorzien van grasbeton tegels.

Ligging:
Deze woning is gelegen in een prachtige landelijke omgeving, maar wel op korte afstand van het centrum van Bocholtz, alsook Simpelveld, alwaar vele voorzieningen aanwezig zijn.
Tevens is Heerlen te bereiken binnen 15 autominuten, Maastricht binnen 20 autominuten en Aken op 15 autominuten.

Bocholtz heeft een breed voorzieningenniveau waaronder een basisschool en diverse (winkel)voorzieningen (supermarkt, bakker etc.). Daarnaast heeft de gemeenschap een rijk verenigingsleven (voetbalclub, muziekorkesten, tennisclub etc.).

Prickart (Limburgs: D'r Prikket) is een buurtschap ten noorden van Bocholtz in de gemeente Simpelveld in de Nederlandse provincie Limburg. De buurtschap ligt tussen Broek en Zandberg. In Prickart staan rond de 50 boerderijen en huizen met ongeveer 125 inwoners.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Bocholtz, sectie A, nummers 4752 en 4753, tezamen groot 62 are en 49 centiare.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Lieke Korvorst van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-3030600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}