Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Mgr. Hanssenstraat 26 Broekhuizenvorst

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Ruim woonhuis met garage en tuinkamer op 449 m2... rustige woonomgeving... dichtbij de natuur... gewoon een mooie kans!
oh ja, de voorzieningen zijn op de begane grond!

Indeling
Mgr. Hanssenstraat 26 Broekhuizenvorst, vrijstaande woning, ruime tuinkamer en garage!
Gelegen in de kern van Broekhuizenvorst…. heerlijk rustig wonen!
Dit woonhuis is gelegen aan de Mgr. Hanssenstraat 26 in het karaktervolle Maasdorp Broekhuizenvorst. U woont er op enkele honderden meters van de authentieke kern met het plein en Koetshuis als middelpunt. U loopt binnen enkele minuten het buitengebied in en treft er een diversiteit aan landbouw en natuur. U kunt er genieten van fraaie zichtlijnen over de akkers, én u loopt zo de nieuwe natuur in, welke ontstaat met de ontwikkeling van de nieuwe maasarm Oijen-Wansum. Het maasdal met waterlopen en laagtes, herbergt geweldige plekjes waar zich een mooie nieuwe natuur ontwikkelt. Meer oostelijk ligt het bekende natuurgebied het Broekhuizer Brook met de uitgestrekte bossen en heide. Aan de overzijde van de Maas is natuurgebied Maasduinen gelegen welk een groot gebied bestrijkt en vele bezoekers trekt. De omgeving is toeristisch gezien erg in opkomst en is geweldig om er te voet of met de fiets op uit te trekken! De omgeving kent redelijke voorzieningen; de basisschool is binnen enkele minuten bereikbaar en het wonen is er aangenaam. Prima ontsluiting via A73. Horst is in 10 autominuten bereikbaar, Venlo en Venray zijn 15 autominuten verwijderd.

Begane grond.
Toegang via de hal met meterkast, toilet, bergkast en toegang naar de verdieping. Tevens slaapkamers en badkamer. De woonkamer en keuken zijn open met elkaar verbonden. Deze woonruimte (33 m2) is voorzien van een geheel doorgelegde laminaatvloer en veel lichtinval. De tuinkamer (26 m2) is aansluitend aan de woonkamer gesitueerd. U kunt er genieten van de open haard en een pui met openslaande deuren naar het terras. Hier kunt u al vroeg op de dag genieten van de zon! De keuken (13 m2) is uitgevoerd met een aanbouwkeuken met diverse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin middels een portaal met aansluitingen witgoed. Vanuit de hal (12 m2) heeft u toegang tot de slaapkamers (13 m2) met douche, toilet en muurkast, (11 m2). De badkamer (4 m2)is voorzien van ligbad met douchegarnituur en wastafel.

1e verdieping.
De overloop is middels een houten trap te bereiken, toegang slaapkamers (13 m2) en (13 m2 met wastafel). Vanuit de overloop is er tevens toegang tot de zolderruimtes met cv-installatie.

Tuin en garage.
Deze is aan de voorzijde, zijkant én aan de achterzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde treft u het terras waar u kunt genieten in de besloten tuin.
De garage (20 m2) is voorzien van een loopdeur en een op afstand bedienbare sectional poort Toegang via de ruime oprit met twee parkeerplaatsen.
Deze woning is opgezet met alle voorzieningen op de begane grond. Ideaal als u deze voorzieningen wilt combineren met de ruim opgezette leefruimte garage én besloten tuin!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: