{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Paulus Potterstraat 12 Brunssum

Omschrijving


VERRASSEND RUIME EN KEURIG AFGEWERKTE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET 4 SLAAPKAMERS, VOOR-/ACHTERTUIN MET OVERKAPPING, ROYALE OPRIT MET CARPORT EN GARAGE. GELEGEN AAN DE BOSRAND IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK.


INDELING:

BEGANE GROND: Entree met ruime ontvangsthal en trappenhuis. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje (defect).

Garderobe nis onder het trapbordes. Meterkast uitgerust met 6 groepsinstallatie / 3 fase-aansluiting / aardlekschakelaar / "slimme meter" en glasvezelaansluiting.

L-vormige woonkamer voorzien van dorpelloos gelegde natuursteenvloer met elektrische vloerverwarming, met veel lichtinval en openslaande tuindeuren naar groot overdekt achterterras.

Moderne halfopen keuken (april 2020 geplaatst) voorzien van apparatuur, te weten: BORA inductie koopplaat met geïntegreerde afzuiging / elektrische oven / koel-/vrieskast en wasbak met Cooker keukenkraan. Loopdeur naar achterterras welk toegang biedt tot de garage en achtertuin. Terrasoverkapping is voorzien van sfeervolle lichtstraat.

Naastgelegen oprit biedt plek aan meerdere auto's en beschikt over een carport met lichtkoepel, zijingang en ruime garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal poort.

Achtertuin met borders, veel groen en privacy.

VERDIEPING: Centrale ruime overloop.

Linksachter gelegen slaapkamer in gebruik als hobby-/studeer-/werkkamer. Aan de rechter achterzijde gesitueerde hoofdslaapkamer met muurkast.

Aan de linker voorzijde bevindt zich badkamer voorzien van ruime inloopdouche / 2e toilet / wasbak in modern badmeubel en mechanische afzuiging . Rechts voor gelegen slaapkamer met muurkast en toegang tot voorbalkon.

ZOLDER: Ruime zolder bereikbaar middels een vaste trap. Vanuit de overloop, waar geplaatst de witgoedaansluitingen, is de vierde slaapkamer met dakkapel bereikbaar. Veel bergruimte in de schuinte van de geïsoleerde dakconstructie (Unidek). Remha CV-Combiketel (eigendom / bouwjaar 2009).


DEZE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN MAAKT EEN ZEER VERZORGDE INDRUK. GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZINGEN. UITSTEKEND GEISOLEERD (DAK/SPOUW/VLOER). CV-COMBIKETEL REMEHA (2009). RUIME OPRIT VOOR 2 AUTO'S EN EEN CARPORT MET LICHTKOEPEL, ZIJINGANG NAAR OMSLOTEN ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY, WAAR GEPLAATST SFEERVOLLE OVERKAPPING VOORZIEN LICHTSTRAAT EN GARAGE.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK "LANGEBERG / DE STRUIKEN". OP LOOPAFSTAND VAN EEN SPEELVELD. EEN BREDE MAATSCHAPPELIJKE VOORZIENING, SUPERMARKT, RESTAURANTS, SPORTVELDEN (VOETBAL/TENNIS) EN DE BRUNSUMMERHEIDE BEVINDEN ZICH OP EEN STEENWORP AFSTAND.

GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}