{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Platanendreef 15 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving


PERFECT ONDERHOUDEN EN INSTAPKLARE TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING MET OVERKAPPING, 3 SLAAPKAMERS, GESCHAKELDE GARAGE VOORZIEN VAN VLIERING, CARPORT EN GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

BEGANE GROND: Hal/Entree, trappenhuis, meterkast voorzien van 6 groepsinstallatie / kookgroep / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting / glasvezelaansluiting. Zwevend toilet met fonteintje.

Ruime L-vormige sfeervolle woonkamer voorzien van whitewash eikenplanken vloer. Halfopen keuken waar geplaatst een luxe landelijk moderne inbouwkeuken voorzien van betonblad / 4 pits keramische kookplaat / RVS afzuigkap / heteluchtoven / koelkast / wasbak en vaatwasmachine. Loopdeur naar achtertuin met overkapping met veel lichtinval via lichtkoepels.

Naastgelegen garage met elektrische sectionaal poort en extra bergruimte op de vliering. In de garage bevinden zich de witgoedaansluitingen, is er een "smeerput" en uitstort gootsteen aanwezig. De oprit biedt plek aan 2 auto's op eigen terrein.

De verzorgde, onderhoudsvriendelijke, achtertuin is bereikbaar via een gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop. Linksachter gelegen slaapkamer.

Aan de rechter achterzijde gesitueerde badkamer voorzien van ligbad / badmeubel met waskom / 2e toilet / designradiator.
Over de gehele voorzijde gelegen zeer ruime tweede slaapkamer.

ZOLDER: Bereikbaar middels vaste trap en voorzien van dubbele dakkapel, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Hier vindt men de zeer royale en stijlvol afgewerkte ouderslaapkamer. Veel bergruimte in de schuinte van de dakconstructie. Bergkast waar geplaatst de Remeha Avanta CV-Combiketel (eigendom / bouwjaar 2010).


DEZE WONING IS UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN MAAKT EEN ZEER VERZORGDE INDRUK. GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN EN DEELS HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING EN RONDOM ROLLUIKEN. RUIME GARAGE MET ELEKTRISCHE SECTIONAALPOORT, SMEERPUT EN VLIERING. CARPORT AAN VOORZIJDE VAN DE WONING. ACHTERTUIN TOEGANKELIJK VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACGTERPAD.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN GELIEFDE LOCATIE IN DE WOONWIJK "DE HEMELDER". OP LOOPAFSTAND VAN EEN BASISSCHOOL EN HET STADSCENTRUM VAN BRUNSSUM. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}