{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dorpstraat 29 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving


RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE KARAKTIRISTIEK JAREN DERTIG WONING MET VEEL AUTHENTIEKE ELEMENTEN, 3 SLAAPKAMERS, GROTE GEISOLEERDE ZOLDER, ROYALE ACHTERTUIN MET ZIJ- EN ACHTERINGANG, PARKEERGELEGENHEID TERREIN GELEGEN OP CENTRUMLOCATIE


INDELING:

KELDER: Kelderruimte voor provisie / voorraad en opslag bestaand uit drie delen, waar geplaatst de witgoedaansluitingen voor wasmachine, droger en uitstortgootsteen.

BEGANE GROND: Hal / entree, gang met garderobe nis en trappenhuis. Meterkast waar geplaatst 7 groepsinstallatie / 3 reservegroepen / 2x aardlekschakelaars / separate groep voor zonnepanelen en "slimme meter".

Royale doorzonwoonkamer met op maat vervaardigde eikenhouten planken vloer in "whitewash" afwerking , waar geplaatst een traditionele houtkachel. Aan de voorzijde gesitueerde sfeervolle zitkamer met TV-aansluiting en de eetkamer bevindt zich aan de achterzijde.

Halfopen keukenruimte, waar geplaatst de zeer mooie aanbouwkeuken uitgevoerd berken-look uitvoering voorzien van apparatuur te weten: 4 pits-keramische kookplaat / combi-/speedoven / vaatwasser / wasbak en ingebouwde Amerikaanse koelkast met koel-/vriesgedeelte en ijsblokjesmachine. Bijzonder veel bergruimte. Toegang tot souterrain en via een tussenhalletje is het toilet met met zwevend wandcloset bereikbaar.

Diepe achtertuin, met zijingang, welke onderhoudsvrij is aangelegd met oprit aan de achterzijde welke de mogelijkheid biedt om 2 auto's op eigen terrein te parkeren, bereikbaar via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop, rechts voor gelegen slaapkamer met vaste kastenwand. Aan de rechterachterzijde gesitueerde moderne badkamer met vrijstaand ligbad/ inloop-douche / 2e toilet / wasbak in badmeubel.

Linksvoor gelegen hoofdslaapkamer. Aan de linkerachterzijde gesitueerde slaapkamer met muurkast, in gebruik als "loungeruimte".

ZOLDER: Zolderruimte toegankelijk via vaste trap, welke in gebruik is als hobbyruimte. Deze is eenvoudig om te bouwen tot vierde slaapkamer. Er is veel lichtinval via de dakkapellen. Hier is geplaatst de Vaillant CV-Combiketel (lease), alsmede de omvormer voor de zonnepanelen.


HET PAND IS PERFECT AFGEWERKT EN VOLDOET HIERDOOR AAN ALLE EISEN DIE AAN HET HUIDIGE WOONCOMFORT GESTELD WORDEN.GEHEEL VOOZIEN VAN HARDHOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. HOUTKACHEL DE IN WOONKAMER. DAKISOLATIE, CV COMBI-KETEL (LEASE) 14 ZONNEPANELEN (HUUR) OP HET HOOFDDAK ZORGEN VOOR EXTRA WOONCOMFORT.

GELEGEN AAN EEN DOORGAANDEE STRAAT OP CENTRUMLOCATIE, NABIJ DE "OUDE MARKT". OP LOOPAFSTAND VAN HET BRUNSSUMSE STADSCENTRUM. ALLE VOORZIENINGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID EN GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALEWEGEN EN ONLANGS GEREALISEERDE BUITENRING.

DE MOEITE VAN EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}