{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Unieke kans! Op toplocatie nabij oprit Buitenring, natuur en uitgebreid voorzieningenpakket (scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen; het goed verzorgd ruim vrijstaand woonhuis met o.a.: 5! ruime slaapkamers, een garage, Travertin vloeren, royale woonkamer en een ruim perceel van 509m².

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 11m²), provisiekelder 2 (ca. 6,5m²).

Begane grond: Voor- en zijtuin, royale oprit, entree, hal (ca. 8m²), meterkast (vernieuwd), geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje; woonkamer (ca. 45m²) met een travertin vloer en deur naar het overdekt terras. Keuken (ca. 15m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Siemens) t.w.: een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast. Royale, verzorgde tuin met overdekt terras (ca. 19m²), gazon en borders met aanplant. Ruime garage (ca. 21,5m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1(ca. 18m²) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 14m²), slaapkamer 3 (ca. 13m²), slaapkamer 4 (ca. 14m²); geheel betegelde badkamerruimte (ca.6m²) met wandcloset (spaarknop) badmeubel/dubbele vaste wastafel, inloopdouche en wandradiator.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping. Hobbyruimte (ca. 8m²), berging (ca. 12m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Slaapkamer 5 (ca. 16m²) met vaste wastafel.

Bijzonderheden: Unieke kans! Deze verzorgde vrijstaande woning is op toplocatie nabij de oprit van de Buitenring met prima verbindingen, natuur (wandel-fietsgebieden) en uitgebreid voorzieningenpakket (scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen. Dit ruime vrijstaande object biedt veel bergruimte. Naast de 5 ruime slaapkamers zijn er ook kelders en een garage ter beschikking. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau en beschikt o.a. over Travertin natuurstenen vloeren. Het perceeloppervlak bedraagt 509m². De kozijnen zijn van hardhout en zijn deels voorzien van isolerende beglazing en de spouwmuren zijn geïsoleerd. Kortom, maak een afspraak en bekijk de gebruiksmogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}