{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Horizonstraat 29 Brunssum

Omschrijving

OP GOEDE STAND IN TREEBEEK GELEGEN KARAKTERISTIEKE 2 ONDER 1 KAPWONING MET GARAGE, AANGEBOUWDE SERRE, 3 SLAAPKAMERS

Deze halfvrijstaande woning (type 2 onder 1 kapwoning) is gelegen in de wijk Treebeek in Brunssum west, gebouwd in 1956 en gelegen aan een fraai (permanent) plantsoen aan een heel rustige weg. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen en grotendeels uitgevoerd met dubbel glas en rolluiken.
In de omgeving zijn diverse basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs, wijkwinkelcentravoorzieningen (supermarkt, drogisterij, restaurants), sport en recreatiemogelijkheden etc. aanwezig. Door de goede aansluiting op de Buitenring en de N276 zijn er goede verkeersontsluitingen richting Sittard-Geleen/Eindhoven richting Maastricht en Heerlen/Aken.

Indeling:

Kelder: voorraadkelder (3,46 x 2,80 m)

Begane grond: hal, meterkast, betegeld toilet met fonteintje, meterkast, keuken (ca 5,00 x 2,84 m) met L- vormige inbouwkeuken met apparatuur en granieten werkblad, L- vormige woonkamer (4,22 x ca 3,30 en 3,21 x 2,84 m) met parketvloer. Via openslaande deur, in de keuken, is de ruime serre (ca 8,00 x 2,85 m) bereikbaar. Deze serre geeft inpandig toegang tot de garage (7,56 x 3,70/3,17 m) met elektrische kantelpoort en separate loopdeur. Voor de garage is een beklinkerde oprit aanwezig waar een auto geparkeerd kan worden. De serre geeft toegang tot de tuin die voorzien is van gras, groene borders en een plantenkas.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (3,86 x 2,84 en 3,67 x 2,84 en 3,07 x 2,50 m) waarvan 2 met muurkast waarvan 1 muurkast die toegang geeft tot de zolder en balkon. Verder is er op de verdieping een separaat betegeld toilet met fonteintje en een betegelde badkamer (2,50 x 1,99 m) met vaste wastafel en douche met hardglazen spatwand.

Zolder: via muurkast toegankelijke bergzolder.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}