{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Frans Halsstraat 18 Brunssum

Omschrijving

OP GOEDE STAND AAN DE RAND VAN DE BRUNSSUMMERHEIDE GELEGEN, GOED AFGEWERKT, ENERGIEZUINIG HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, 3 SLAAPKAMERS ZOLDER MET VASTE TRAP

Deze woning is van het type 2 onder 1 kap en is gebouwd in 1967. Deze woning is energiezuinig vanwege de 23 geplaatste en in eigendom behorende zonnepanelen (energielabel C). Deze leveren jaarlijks een mooi rendement.
Verder is deze woning prima afgewerkt met kunststof kozijnen, dubbel glas en grotendeels rolluiken en voorzien van dakisolatie. De ligging van de woning is uitstekend aan de rand van de Brunssummerheide (met haar wandel en fietsmogelijkheden), in de buurt van Sportpark SV Langeberg, scouting "de Landgraaf" een basisschool, supermarkt, restaurants. De wijk is duidelijk kindvriendelijk.
De verkeersontsluitingen zijn prima via de aangelegde Buitenring richting Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht.

Indeling:

Begane grond: hal, meterkast, betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje, keuken met eetkamer (6,03 x 3,26 m) met moderne inbouwkeuken met apparatuur (vaatwasser, combi magnetron oven, koelkast, rvs afzuigkap, en keramische kookplaat), veel bergruimte en 3 kolomkasten en inbouwverlichting. Via de schuifpui is de tuin met aluminium overkapping (met inbouwverlichting) bereikbaar. Via de keuken en de hal is de doorzonwoonkamer met parketvloer en gashaard te bereiken maar ook de garage (5,52 x 3,17 m) en de wasruimte (3,17 x 1,98 m). De tuin bevindt zich voor een deel met de overkapping en zonneterras aan de achterzijde van het perceel maar een deel is naast de woning gelegen, de tuin wordt gekenmerkt door veel privacy.
De tuin is goed afgewerkt en dit geldt ook voor de oprit en carport.

Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (3,31 x 2,83 en 3,82 x 3,02), de grote slaapkamer beschikt over een inloop kastruimte (3,02 x 2,30 m). De betegelde badkamer is voorzien van een 2e toilet met zwevend closet, vaste wastafel in badmeubel en ligbad met douchewand en afzuiging. De slaapkamers zijn voorzien van een parket/laminaatvloer

Zolder: met vaste trap en voorzien van ruime slaapkamer (ca 5,00 x 3,04 m) met grote dakkapel, laminaatvloer en een separate bergruimte met CV ketel (VR voorzien van separate boiler) en kastruimte.

Bijzonderheden:

- prima locatie aan de Brunssummerheide nabij voorzieningen
- voorzien van kunststof kozijnen, isolerende beglazing en grotendeels rolluiken
- dakisolatie
- 23 zonnepanelen
- veranda met mooie aluminium overkapping
- grote woonkamer met separate keuken met eetkamer
- begane grond voorzien van granieten natuursteenvloer (keuken) en parketvloer (woonkamer) en leisteen (hal)
- verdieping voorzien van laminaatvloer
- zolder vaste trap met grote dakkapel

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}