{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gluck Auf 19 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

RUIM MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS IN JONGE WOONWIJK "EMMA" MET 5 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN

Dit vrijstaand, modern en strak uitgevoerd, geschakeld woonhuis is gebouwd in 2009 en is goed geïsoleerd. Deze woning beschikt over 12 eigen zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van 3600 kwh en een energielabel A en kent een hierdoor een laag energieverbruik. Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een hoek van 2 straten. In de woonwijk Emma zijn veel relatief jonge gezinnen met kinderen woonachtig. Tegenover de woning is een permanentie groenvoorziening gerealiseerd.

Indeling: hal, meterkast, betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje, ruime L-vormige doorzonwoonkamer (11,06 x 5,42/3,51/2,97 m) met siergrindvloer, gashaard en dubbele openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. De woonkamer heeft 2 mooie erkers, voorzien van elektrisch bedienbare screens, die het geheel een speels karakter geven. De open keuken (3,05 x 2,12 m) is voorzien van een kersenhouten keuken met granieten werkblad en voorzien van apparatuur. Via de keuken is de bijkeuken toegankelijk alwaar de aansluiting voor de wasautomaat en droger is. De bijkeuken ( 2,45 x 2,12 m) geeft inpandig toegang tot de ruime garage (7,00 x 3,55 m) die voorzien is van elektrisch bedienbare sectionaalpoort.
De verzorgde tuin bevindt zich op het oosten maar doordat er aan de zuidkant geen direct naastgelegen woning is, geniet de tuin van veel zon. De tuin is ook via een poort bereikbaar van de voorzijde. De tuin beschikt over een gazon met borders en een houten tuinhuis (2,76 x 1,76 m) en een overdekt terras.

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (5,41 x 3,25 met deur naar balkon en 3,19 x 3,05 m), moderne betegelde badkamer (3,06 x 2,16 m) met ruime inloopdouche met hardglazen wand en badmeubel met kunststof wastafel met mengkraan en bovenkast met spiegel en bergruimte. Daarnaast is op deze verdieping een separaat betegeld toilet met keramische duobloc toilet gesitueerd. Het balkon (5,41 x 2,10 m) dat via de grote slaapkamer bereikbaar is voorzien van drainagetegels.

Verdieping 2: overloop, 3 slaapkamers (5,41 x 3,25 en 3,19 x 3,05 en 3,06 x 2,16 m) en er is een separate berging met stookruimte waarin een CV combi HR ketel en de WTW installatie is gesitueerd.

Bijzonderheden:

- Moderne, instapklare en goed onderhouden woning met 5 slaapkamers
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en deels rolluiken (waarvan de openslaande tuindeuren zijn voorzien
van elektrisch bedienbaar rolluik)
- Dak- vloer- en muurisolatie
- vloeren zijn grotendeels voorzien van siergrindvloer (zowel begane grond als verdiepingen) evenals de beide trappen
naar de vierdiepingen.
- Kindvriendelijke woonomgeving met basisschool en scholen voor voortgezet onderwijs in de buurt en nabij
busstation
met goede busverbindingen
- Nabijheid van winkels, wandel- en sportfaciliteiten en prima verkeersaansluiting via Buitenring Parkstad met
aansluitingen naar Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}