{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Constantijn Huygensstraat 74 Brunssum

Omschrijving

OP GOEDE LOCATIE IN DE WIJK "DE LANGEBERG" GELEGEN 2 ONDER 1 KAPWONING MET 4 SLAAPKAMERS, VERANDA EN BUITENBERGING.

Deze halfvrijstaande woning is gelegen in een goede wijk en heeft binnen korte afstand tal van voorzieningen. De supermarkt, busverbinding, sport en recreatiemogelijkheden, het prachtige wandel- en fietsgebied de "Brunssummerheide", restaurants zijn binnen loopafstand bereikbaar. Ook de aansluitingen voor het verkeer richting Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht zijn prima mede dankzij de ligging van de Buitenring.

Indeling:

Kelder: voorraadkelder (droog) voor opslag (3,61 x 2,83 m)

Begane grond: hal, deur naar kelder, deur naar woonkamer (7,52 x 4,53/3,70 m) voorzien van laminaatvloer en dubbele openslaande deur naar het beklinkerde terras met mooie aluminium overkapping. Open keuken (2,85 x 2,00 m) met inbouwkeuken met apparatuur (koelkast, oven, rvs afzuigkap, 4 pitsgascomfort), bijkeuken (2,00 x 1,81 m) met toegang tot betegeld toilet en aansluiting wasautomaat en droger. Deur naar terras, ruime gemetselde buitenberging en toegang tot achterpad. De tuin is grotendeels beklinkerd.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (3,80 x 3,14 en 3,62 x 2,56 met open verbinding naar 1,99 x 2,62 en 2,79 x 2,01 m), 2 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Via de grootste slaapkamer is de vaste trap naar de zolder gerealiseerd. Dit is eenvoudig van de slaapkamer af te scheiden. De badkamer is betegeld en voorzien een douche (met cabine), ligbad, vaste wastafel. Op de verdieping is er een betegeld toilet welke in een aparte ruimte is gesitueerd.

Zolder: met vast trap, 4e slaapkamer, en diverse bergruimtes met eigen CV combi ketel (2017)

Bijzonderheden:
- goede ligging
- vaste trap naar zolder met 4e slaapkamer (dak ter plaatse slaapkamer geïsoleerd)
- mooie aluminium overkapping
- leuke ruime woning
- deels glasisolatie
- badkamer en toilet dienen gemoderniseerd te worden

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}