{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Acaciastraat 16 Brunssum

Omschrijving

KNUS TUSSENGELEGEN, VOLLEDIG ONDERKELDERD, WOONHUIS MET 3 SLAAPKAMERS, KUNSTSTOF KOZIJNEN EN BALKON.

Deze woning is gebouwd in 1950 en is volledig onderkelderd. De woning is in de loop der tijd verbouwd waardoor het sanitair en keuken zijn vernieuwd. Bij deze woningen aan de Acaciastraat is de tuin op het niveau van de kelder gelegen en daarom hebben de eigenaren ervoor gekozen om aan de achterzijde een mooi balkon/terras te creeren met een mooie aluminium overkapping, waardoor je een heerlijke extra buitenruimte ter beschikking krijgt. De woning is voorzien van relatief veel bergruimte doordat de gehele woning onderkelderd is. Ideaal als stalling voor scooters en fietsen, maar ook voor het uitoefenen van eventuele hobby's. De tuin is via het achterpad bereikbaar van de openbare weg.
De Acaciastraat is gelegen in de wijk "De Kruisberg", dit is een rustige woonwijk met een eigen basisschool en kinderopvang en je ligt als het ware aan de rand van het centrum. Op relatief korte afstand is het winkelcentrum, de restaurants op het Lindeplein en het Vijverpark "de Eendjesvijver", alsmede gemeentehuis en ziekenhuis goed bereikbaar. In het centrum is ook een goede openbaar vervoerverbinding via bus naar Heerlen/Sittard etc. Mede dankzij de aanleg van de Buitenring is de verbinding Heerlen/Aken en Sittard-Geleen/Eindhoven of Maastricht prima.

Indeling:

Souterrain: de kelder bestaat uit 3 kelderruimtes, voorraadkelder (3,49 x 1,86 m) hobbyruimte annex opslagruimte (6,26 x 3,78/2,67 m) en waskelder annex CV ruimte (2,97 x 2,62 m) met huur CV Nefit combi HR ketel.

Begane grond: hal, meterkast, betegeld toilet met zwevend closet, keuken (2,73 x 1,88 m) met inbouwinstallatie met apparatuur (koelkast, 4 pits gascomfort, wasemkap, oven en vaatwasser) deur naar veranda/terras met mooie aluminium overkapping, doorzonwoonkamer (6,26 x 3,78 m). Gehele verdieping voorzien van plavuizen.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (3,02 x 2,85 en 3,94 x 2,62 en 2,79 x 2,17 m), betegelde badkamer met 2e toilet met zwevend closet, douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden:

-ideale starterswoning
-kunststof kozijnen dubbel glas en grotendeels rolluiken
-lage woonlasten
-goed gelegen in de wijk "de Kruisberg" nabij centrum
-volledig onderkelderd en dus veel hobby/bergruimte
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}