Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heugerstraat 12 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


........ EEN ECHTE PAREL IN DE "MIJNSTREEK"........ UITERMATE GESCHIKT VOOR WONEN EN WERKEN AAN HUIS!

IN BIJZONDER GELIEFDE EN PRETTIGE WOONOMGEVING GESITUEERD, RIANT VRIJSTAAND LANDHUIS MET 3 SLAAPKAMERS, WALKIN CLOSET,MODERNE BADKAMER. ZEER ROYALE KANTOOR-/PRAKTIJK-/HOBBYRUIMTE IN HET SOUTERRAIN. PARKACHTIG AANGELEGDE TUIN MET TERRAS EN OVERKAPPING. INPANDIGE GARAGE EN TWEE PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN, MET ALLE CENTRUMVOORZIENINGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID


INDELING:

SOUTERRAIN:
Gehele woning is onderkelderd. Een verdeelhal (3,26m x 3,07m) biedt toegang tot de zeer royale kantoor-/werkkamer (5,50m x 8,47m) welke de sfeer ademt van een woonkamer met een groot bureau en veel bergruimte in de vaste kastenwanden.

Naastgelegen ruimte is in gebruik als berging (3,30m x x3,29) , maar zou uitstekend dienst kunnen doen als tweede kantoor of speelkamer. De derde kelderruimte (3,30m x 6,48m) is een voorraad-/provisiekelder.

BEGANE GROND:
Entree / ontvangsthal (3,26 x 3,07m) met trappenhuis naar souterrain en naar de eerste verdieping. Meterkast voorzien van 9 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" / glasvezelaansluiting en alarminstallatie. Geheel betegelde moderne toiletruimte met zwevend wandcloset en fonteintje.

Royale woonkamer (5,48m x 8,47m) voorzien van een parketvloer met veel lichtinval via de grote raampartijen, waar zich de salon en eetkamer bevinden. Middels twee dubbel openslaande terrasdeuren is er toegang tot het overdekte achterterras.

De naastgelegen gesloten keuken (3,28m x 3,27m) is uitgerust met een hoogwaardige inbouwkeuken in hoekopstelling en uitgevoerd in hoogglans wit. Deze is voorzien van kwalitatief uitstekende apparatuur (Siemens/Airo), te weten: 4 pits inductiekookplaat / krachtige wandschouw afzuigkap in RVS / koelkast met groenten lades / apothekerskast / wasbak / vaatwasmachine / elektrische oven met separate warmhoud-lade en granieten werkblad. In de plint is een aansluiting voor het centrale stofzuigsysteem geplaatst.

Aangrenzend bevindt zich de bijkeuken (3,35m x 1,71m) waar de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger zijn te vinden. Met wandkasten in hetzelfde design als de keuken voorzien van een magnetron. Van hieruit is er toegang tot achtertuin en de inpandige garage.

In de garage (3,40m x 4,65m) is er veel bergruimte en parkeerplek voor een auto. Ook bevinden zich hier een uitstortgootsteen met warmwatervoorziening middels een elektrische boiler en de motor plus het reservoir van de centrale stofzuiginstallatie (recentelijk vernieuwd).

Geheel omsloten achtertuin, met zijingang, waar geplaatst een terrasoverkapping is gesitueerd op het zuiden, deze biedt veel privacy en men waant er zich een een parkachtige omgeving.

VERDIEPING
Overloop met de uitstraling van een vide. Aan de rechterzijde is de ruime hoofdslaapkamer gesitueerd over de gehele diepte van de woning (3,98m x 6,45m), welke is voorzien van een dakkapel aan de voor- en achterzijde.

De walkin closet (2,49m x 2,02m) met vaste kastenwanden biedt veel bergruimte voor kleding en schoeisel. Hier is tevens geplaatst de onlangs vervangen Remeha CV Combiketel HR (Eigendom).

In de geheel betegelde moderne badkamer (2,25m x 3,35m) bevinden zich de sanitaire voorzieningen als een wasbak / ligbad / inloopdouche en tweede toilet.

De tweede en derde slaapkamer zij gelegen aan de linkerzijde op de verdieping en hebben de respectabele afmeting van 5,48m x 3,17m en 3,08m x 5,19m.

Gehele verdieping is voorzien van dorpel loos gelegde parketvloer.

ZOLDER:
Zeer ruime bergzolder onder een een geïsoleerde kapconstructie bestaande uit 2 ruimtes, toegankelijk middels een vlizotrap op de overloop.


DEZE WONING KENT EEN PERFECT AFWERKINGSNIVEAU EN VOLDOET HIERMEE HELEMAAL AAN DE EISEN DIE AAN HET HUIDIGE WOONCOMFORT GESTELD MOGEN WORDEN.

PAND VERKEERT IN EEN UITSTEKENDE STAAT VAN ONDERHOUD. GEHELE WONING VOORZIEN VAN DUBBELE BEGLAZING IN HARDHOUTEN KOZIJNEN, WELKE "STRAK IN DE LAK” STAAN. DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE. ONLANGS VERNIEUWDE CV-COMBIKETEL/HR EN ALARMINSTALLATIE. DOOR DE GEHELE WONING AANGELEGD CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM. RUIME GARAGE. PARKACHTIG AANGELEGDE EN ZORGVULDIG ONDERHOUDEN TUIN MET TERRAS EN OVERKAPPING. 2 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN OPRIT.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE,EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING. DIVERSE VOORZIENINGEN (TENNISBANEN, WANDELGEBIED EN WINKELCENTRUM) OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN TOEGANG TOT DE RECENT AANGELEGDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: