{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kasteelstraat 2 C Brunssum

Omschrijving

Multifunctioneel object! Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen gelegen, de zeer ruime praktijkruimte (voormalige dierenartspraktijk) met ontvangstruimte/balie, diverse behandelruimtes, bovenwoning en patiotuin.

Indeling

Begane grond: Bedrijfsruimte: entree, ontvangsthal-wachtkamer (ca. 4,35m x 4,16m) met balie. Praktijkruimte 1 (ca. 5,05m x 2,58m) met aanrechtblok en kastruimte; praktijkruimte 2 (ca. 3,78m x 2,44m), dubbele praktijkruimte 3 (ca. 6,43m x 4,10m) met aanrechtblok. Praktijkruimte 4 (ca. 3,03m x 3,01m), praktijkruimte 5 (ca. 4,57m x 2,89m); patiotuin.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,01m x 2,59m) met vaste wastafel, hobbykamer (ca. 3,80m x 2,53m), slaapkamer 2 (ca. 2,44m x 2,30m); slaapkamer 3/woonkamer (ca. 4,79m x 4,40m); keukenruimte (ca. 2,36m x 1,54m) met eenvoudig keukenblok. Badkamer (ca. 2,36m x 1,83m) met ligbad-douchecombinatie, toilet, cv-installatie en vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Dit pand is met recht multifunctioneel te noemen! Wonen, wonen-werken en/of belegging behoren tot de mogelijkheden. Dit object is nabij het centrum van Brunssum met haar uitgebreide voorzieningenpakket, de Brunssummerheide en uitvalswegen gelegen. Deze voormalige dierenartspraktijk is voorzien van vele behandelruimtes maar biedt ook andere indelingsmogelijkheden. Een ontvangst-wachtruimte met balie is aanwezig. De kozijnen zijn van hout en kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er een elektrisch bedienbaar rolluik en een airco-unit aanwezig. De begane grond is grotendeels voorzien van plavuizen vloeren. Kortom: plan een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}