Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Woendershof 18 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


CHARMANTE TWEEKAPPER GELEGEN OP ZEER GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT NABIJ HET BRUNSSUMSE STADSPARK EN WINKELCENTRUM MET 3 SLAAPKAMERS, BIJKEUKEN, VOOR-/ACHTERTUIN, GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE AUTO'S


INDELING:

SOUTERRAIN:
Een voorraad-/provisiekelder (3,80m x 1,89m)

BEGANE GROND:
Entree/gang en trappenhuis naar souterrain en naar de eerste verdieping. Meterkast voorzien van 4 groepsinstallatie / 1x aardlekschakelaar / "slimme meter". Toiletruimte met staand closet en fonteintje (0,95m x 0,78m).

L-vormige royale woonkamer (6,98m x 4,34m / 3,05m) voorzien van een parketvloer met convectorradiator, waar geplaatst een sfeervolle schouwpartij met allesbrander. Veel lichtinval via de grote raampartijen, waar zich de salon en eetkamer bevinden. Vrij uitzicht aan de voorzijde, aan de achterzijde is er middels een schuifpui toegang tot de op het zuiden gelegen achtertuin met terras en zijingang.

Vanuit eetkamer is de een doorgang naar de gesloten keukenruimte (2,82m x 3,28m) waar geplaatst een eenvoudige kastenopstelling met aanrechtblad, wasbak, separate koelkast en afzuigkap.

Een tussenhalletje met loopdeur naar achtertuin en provisiekast is de verbinding naar de bijkeuken (3,20m x 2,74m) . Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen voor wasmachine/droger evenals de gehuurde Nefit CV-Combiketel (Volta/ca. 37 euro p.m.)

Geheel omsloten achtertuin, met tuinberging, zijingang en terrassen is gesitueerd op het zuiden. Deze biedt de nodige privacy. Naastgelegen garage en oprit voor meerdere auto's. Ruime openbare parkeerfaciliteit aan de overzijde.

VERDIEPING
Overloop voorzien van airco met aan de rechter achterzijde gesitueerde slaapkamer (2,98m x 3,28m), met muurkast.

Aan de linker achterzijde is een ruime tweede slaapkamer (3,05m x 3,96m) gelegen,

De hoofdslaapkamer (4,34m x 2,93m) vindt men aan de linker voorzijde op de verdieping.

Aan de rechtervoorzijde ligt de badkamer (1.61m x 1,98m / 0,91m) voorzien van wastafel en douchecabine.

ZOLDER:
Zeer ruime bergzolder onder de kapconstructie, toegankelijk middels een vlizotrap op de overloop.


PAND VERKEERT IN EEN VERZORGDE STAAT VAN ONDERHOUD. GEHELE WONING VOORZIEN VAN DUBBELE BEGLAZING IN DEELS HOUTEN EN DEEKS KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DEELS ROLLUIKEN. NEFIT CV-COMBIKETEL HUUR/2019/VOLTA CA. 37 PM. RUIME GARAGE MEERDERE PARKEERPLAATSEN OP EIGEN OPRIT. ONDERHOUDEN TUIN MET TERRAS. VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE. DEZE WONING DIENT OP ONDERDELEN AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING. ALLE CENTRUMVOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN TOEGANG TOT DE RECENT AANGELEGDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: