Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hazenkampstraat 93 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

OmschrijvingVERZORGDE TUSSENGELEGEN STARTERSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, AANBOUW EN TUINBERGING, GELEGEN IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET VOLDOENDE PARKEERGELENHEID EN EEN SPEELVELD AAN DE VOORZIJDE


INDELING:

KELDER: Voorraad-/provisiekelder met witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger

BEGANE GROND: Hal/entree, meterkast voorzien van voldoende groepen/ "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting. Toegang tot kelderruimte en woonkamer.

Woonkamer voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming, waar geplaatst een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het trappenhuis naar de verdieping en de aanbouw.

Achtergelegen aanbouw met gesloten keukenruimte voorzien van apparatuur, te weten: 4 pits gasfornuis / afzuigkap / elektrische oven (defect)/ koelkast en wasbak . Grote raampartij zorgt voor veel daglicht.

Tussenhalletje met buitendeur en verbinding naar separaat toilet met staand closet. Tevens is hier de geheel betegelde badkamer gesitueerd waar geplaatst een douchecabine en badmeubel voorzien van wastafel.

Achtertuin met diverse terrassen en tuinberging, toegankelijk via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop, rechtsvoor gelegen slaapkamer. Aan de rechtervoorzijde gesitueerde hoofdslaapkamer.

De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een dakkapel.

ZOLDER: Bergzolder bereikbaar middels vlizo trap op de overloop. Hier is geplaatst de CV-Combi ketel (bouwjaar ca. 2012/eigendom).


DEZE WONING IS NETJES ONDERHOUDEN. DEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF- EN DEELS HOUTEN KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING. RONDOM ROLLUIKEN. DIVERSE TERRASSEN IN ACHTERTUIN EN VRIJSTAANDE TUINBERGING. GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK "LANGEBERG". OP LOOPAFSTAND VAN EEN SPEELVELD. EEN BASISSCHOOL, SUPERMARKT, RESTAURANTS, SPORTVELDEN (VOETBAL/TENNIS) EN HET WANDELGEBIED BRUNSUMMERHEIDE

GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: