{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ridder Thibaldstraat 32 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Door de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Als u wil worden opgenomen op de reservelijst, dan stuur gerust een mail naar info@aquina.com

We mogen weer zo’n fraaie vrijstaande gezinswoning in Brunssum aanbieden. In de afgelopen jaren is deze woning grotendeels gemoderniseerd en daarmee instapklaar! Leest u even mee: Ruime leefruimtes op de begane grond, een royale achtertuin, voldoende bergruimte en een garage met oprit. Wilt u de woning graag bezichtigen? Neem telefonisch contact op met Aquina-Hollanders makelaars en we gaan graag met u kijken!

Bouwjaar: ca. 1976
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 508 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 118 m2
Overig inpandige ruimte: ca. 49 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 22 m2
Bruto inhoud: ca. 607 m3
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
De woning is voorzien van een ruime provisieruimte in het souterrain. Het souterrain is middels een trap vanuit de bijkeuken toegankelijk.

Parterre:
De voortuin is fraai en doch onderhoudsvrij aangelegd. Aan de rechterzijde van de woning is de oprit met toegang tot de garage gelegen. Aan de linkerzijde is de achtertuin bereikbaar.
De entree geeft toegang tot de ruime hal met meterkast en gastentoilet. Het gastentoilet is gemoderniseerd en voorzien van een fonteintje.
De ruime woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en toegang tot de achtertuin. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een luxe keuken in hoekopstelling met vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven|magnetron.
Via de keuken is de bijkeuken toegankelijk. Hier bevindt zich het aansluitpunt van de wasmachine en is voldoende bergruimte aanwezig. De bijkeuken biedt toegang tot het souterrain, de inpandige garage en heeft een deur naar de achtertuin.
De garage is voorzien van een tegelvloer en vlizotrap. De vlizotrap biedt toegang tot de vliering boven de garage en de bergruimte boven de bijkeuken. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de cv-installatie.

De royale achtertuin is op het zuid-westen gelegen en voorzien van een overdekt terras, een ruim gazon en tuinhuis. De achtertuin is geheel omsloten en biedt optimale privacy. Aan de linkerzijde is er een separate toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en tussenportaal.
Slaapkamer voorzijde 3.90x3.75.
Slaapkamer achterzijde 3.90x3.60.
Slaapkamer achterzijde 3.25x2.55.
De slaapkamers, overloop en tussenportaal zijn voorzien van een Marmoleumvloer.
Badkamer 3.25x2.45 voorzien van ligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel.
Tussenportaal met vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Vaste trap met toegang tot zolderverdieping. De zolderverdieping is opgedeeld in twee ruimtes en kan naar eigen invulling verder afgewerkt worden.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met driedubbele beglazing.
De woning is voorzien van dakisolatie.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}