Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Maastrichterstraat 88 a Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

ZEER RUIM GOED AFGEWERKT VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS MET 4 SLAAPKAMERS, WINTERTUIN EN GARAGE MET VLIERING.

Begane grond:
Hal met plavuizen en meterkast, zwevend toilet met fontein, ruime L-vormige woonkamer (8,67 x 5,79/ca 3,00 m) met plavuizen en vloerverwarming, half open keuken (2.95 x 2.48 m) moderne inbouwinstallatie met onder andere keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast, heteluchtoven en magnetron. Het aanrecht is voorzien van een granieten werkblad. Inpandige toegang tot de garage (6.20 x 2.93 m) met plavuizen vloer en openslaande deuren (kunststof). Vanuit de garage toegang naar de achtertuin. Boven de garage is een ruime vliering met vaste trap aanwezig, ideaal te gebruiken als hobbyruimte, vanuit de keuken en de woonkamer is de mooie aluminium wintertuin bereikbaar (4,26 x 3,44 m), vanuit de wintertuin is de tuin bereikbaar, voorzien van diverse terrassen en tuinhuis.

Verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers respectievelijk (4,51 x 3,66 en 4,01 x 2,72 en 3,38 x 2,15 m), luxe volledige betegelde badkamer met elektrische vloerverwarming, ligbad met whirlpool, v.w. 2e toilet en douche.

Zolder:
Deze is via een vaste trap bereikbaar en voorzien van CV ketel (heteluchtverwarming en deels vloerverwarming) en hobby annex slaapkamer met 2 grote dakramen en airco.

Bijzonderheden:
Deze woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een aluminium wintertuin. Op de twee grote slaapkamers, zolder en in de wintertuin is airco aanwezig. De gehele tweede verdieping, zolder en vliering van de garage ligt een laminaat vloer. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v. ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: