Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hazenkampstraat 125 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


STARTERS OPGELET!

GEHEEL GERENOVEERDE EN KEURIG VERZORGDE TUSSENGELEGEN STARTERSWONING MET 2 SLAAPKAMERS (MOGELIJKHEID TOT EEN 3E), ROYALE AANBOUW MET VEEL LICHTINVAL EN TUINBERGING, GELEGEN IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET VOLDOENDE PARKEERGELENHEID IN DE DIRECTE OMGEVING


INDELING:

KELDER:
Voorraad-/provisiekelder, met hobbyruimte en waar geplaatst wasdroger.

BEGANE GROND:
Hal/entree, meterkast voorzien van 9 groepsinstallatie / kookgroep / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting. Toegang tot kelderruimte en woonkamer.

Ruime strakke living voorzien van laminaatvloer met licht eiken design. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het trappenhuis naar de verdieping en de aanbouw.

Achtergelegen sfeervolle aanbouw met grote eetkamer voorzien van lichtstraat en open keukenruimte met apparatuur, te weten: inductiekookplaat met 4 zones / afzuigkap / wasbak een vaatwasser. Bijkeuken waar geplaatst koelkast / elektrische oven en veel bergruimte in kastenwand. Modern toilet met zwevend wandcloset.

Grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor veel daglicht en er is een loopdeur naar achtertuin.

Geheel omsloten achtertuin met veel privacy, diverse terrassen, een overkapping en een vrijstaande houten tuinberging toegankelijk via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING:
Overloop.

Aan de linker voorzijde gelegen hoofdslaapkamer. Rechtsvoor gesitueerde badkamer waar geplaatst een badkamermeubel met vaste wastafel / douchecabine en tweede toilet.

De tweede slaapkamer bevindt aan de achterzijde van de woning en heeft extra ruimte door de dakkapel.

De verdieping is voorzien van een laminaatvloer en aan de buitenzijde zijn rolluiken geplaatst.

ZOLDER: Bergzolder bereikbaar middels vlizo trap op de overloop. Hier is geplaatst de Nefit CV-Combi ketel (bouwjaar 2019 /eigendom).


DEZE WONING IS GEHEEL GERENOVEERD EN INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. ROLLUIKEN OP DE VERDIEPING. DAKISOLATIE IN DE AANBOUW. DIVERSE TERRASSEN IN ACHTERTUIN EN VRIJSTAANDE HOUTEN TUINBERGING. GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK "LANGEBERG". OP LOOPAFSTAND VAN EEN SPEELVELD. EEN BASISSCHOOL, SUPERMARKT, RESTAURANTS, SPORTVELDEN (VOETBAL/TENNIS) EN HET WANDELGEBIED BRUNSUMMERHEIDE

GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt