Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Klingbemden 134 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


IN ZEER GELIEFDE EN BIJZONDER KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING GESITUEERDE EENGEZINSWONING MET OVERKAPPING, DRIE SLAAPKAMERS, VOOR-/ACHTERTUIN VOORZIEN VAN BERGING BREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD EN OPRIT MET CARPORT, GELEGEN IN EEN DOODLOPENDE STRAAT MET ALLEEN BESTEMMINGSVERKEER


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal en trappenhuis. Meterkast met 10 groepen / 3x aardlekschakelaar / "slimme meter" en dag-/nachtstroom. Tevens is hier de glasvezelaansluiting en de centrale van het alarmsysteem te vinden. Geheel betegeld gastentoilet met zwevend wandcloset en fonteintje,

Doorzonwoonkamer met dubbele opslaande tuindeuren, voorzien van laminaatvloer met berken design, in open verbinding naar keuken waar geplaatst een complete aanbouwkeuken, voorzien van apparatuur te weten: 5-pits gasfornuis / afzuigkap / wasbak / vaatwasmachine /elektrische oven en koelkast.

Trapkast voor provisie en opslag waar eveneens de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger gerealiseerd zijn.

Voorgelegen gazon en oprit met carport.

In achtertuin gelegen terras met overkapping en tuinberging, bereikbaar via gemeenschappelijk voetachterpad.

VERDIEPING:
Overloop.

Linksachter gelegen hoofdslaapkamer voorzien van een airconditioningsinstallatie en rechtsachter gesitueerde kinderslaapkamer.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde en rechtsvoor bevindt zich de badkamer met ligbad / vaste wastafel in badmeubel / 2e toilet en radiator.

ZOLDER: Bergzolder bereikbaar via een vlizo trap, waar geplaatst de gehuurde Intergas CV-combiketel (Huur / Bouwjaar 2018) alsmede de box voor de centrale mechanische afzuiging.


DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN MAAKT EEN ZEER VERZORGDE INDRUK. GEHEEL VOORZIEN VAN DUBBELE BEGLAZING IN KUNSTSTOF KOZIJNEN EN ROLLUIKEN OP DE VERDIEPING. DAKISOLATIE. OVERKAPPING, AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE, CENTRALE AFZUIGING EN ALARM. HET PAND IS MODERN AFGEWERKT, WAT ZORGT VOOR EEN COMFORTABELE LEEFOMGEVING.

VOORZIENINGEN ALS EEN WIJKWINKELCENTRUM, EEN BASISSCHOOL EN WANDELGEBIED BEVINDEN ZICH IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN RECENT AANGELEGDE RINGWEG.

GOED ONDERHOUDEN EN GEMODERNISEERDE WONING. INSTAPKLAAR, MEUBELS PLAATSEN EN WONEN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt