Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Klingstraat 4 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

IN DE WIJK DE KLING LIGT DEZE MOOIE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS.

Deze semi bungalow is gebouwd in 1976 en is gelegen in een rustige woonwijk en straat in de wijk "De Kling". De bereikbaarheid van deze woning is zeer goed mede dankzij de aanwezigheid van de Buitenring (Heerlen/Aken en Eindhoven) en de N276 (Sittard-Geleen). Deze woning is ca 10 jaar geleden voorzien van een nieuw pannendak en beschikt over 16 zonnepanelen en een warmtepomp.
Op ca 500 meter bevindt zich een wijkwinkelcentrum met de belangrijkste voorzieningen en op ca 300 meter bevindt zich een basisschool. Het centrum van Brunssum is op ca 1000 meter gelegen.

Indeling:

Souterrain: via de souterrainhal zijn de berging, de muurkast en de grotere opslagruimte (4.06*4.49m) met toegang tot de tuin en de inpandige garage (2.93*6.83m) bereikbaar alsmede de technische ruimte alwaar de CV ketel voor de heteluchtverwarming is opgesteld. Hiernaast is de kruipruimte toegankelijk die onder een groot deel van de woning doorloopt en beschikt over een hoogte van ca 1.13 m.

Begane grond: entree, ruime lichte hal met met toegang tot het souterrain met inpandige garage en de verdieping (met enkele treden bereikbaar), garderobe en modern, geheel betegeld toilet met fontein en zwevend closet. De Z vormige woonkamer (5.29*4.83 en 3,84*ca 5 m) heeft veel lichtinval, een plavuizen vloer, airco en een mooie gashaard. Via de de woonkamer is de half open keuken (3.84*2.90m) bereikbaar. Deze moderne keuken heeft een wandopstelling met de navolgende apparatuur: inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, hete lucht oven en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken (1.51*2.90m) welke beschikt over 3 inbouwkasten en is ook de tuin toegankelijk.

Verdieping (via 7 treden bereikbaar): overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer, en het toilet.
De slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en respectievelijk: 4.49*2.93m, 3.11*2.93m en 2.99*2.93m waarvan 2 slaapkamers beschikken over een parketvloer en een slaapkamer over een laminaatvloer en 2 inbouwkasten. De moderne luxe betegelde badkamer(1.92*3.38m) is voorzien van een inloopdouche, 2e zwevend toilet en een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel.

De woning is geheel omringd door een fraai aangelegde tuin. Aan de voorzijde van deze mooie semi bungalow is een ruime oprit gelegen.
De achtertuin (ca. 26.91*17.07m) beschikt over borders, een vijverpartij en diverse (zonne)terrassen verdeeld over de tuin.

Bijzonderheden:

- levensloop bestendige woning
- heteluchtverwarming
- airco
- Woning is voorzien deels van hard houten kozijnen en kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- veel privacy
- mooi aangelegde tuin
- goed gelegen in rustige woonwijk
- nieuwe luxe badkamer
- inpandige garage
- mooie zonnige woonkamer
- 16 zonnepanelen en warmtepomp

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt