Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Oranjestraat 47 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


UITSTEKEND VERZORGD, GOED ONDERHOUDEN EN INSTAPKLAAR TUSSENGELEGEN WOONHUIS MET 3 SLAAPKAMERS (MOGELIJKHEID TOT EEN 4E OP ZOLDER). BADKAMER MET ZITBAD EN INLOOPDOUCHE. OVERKAPPING IN ACHTERTUIN EN VRIJSTAANDE BERGING MET AFGESLOTEN PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD. GELEGEN IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING NABIJ HET BRUNSSUMSE STADSCENTRUM EN GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN NAAR MAASTRICHT, EINDHOVEN EN AKEN


INDELING:

BEGANE GROND:
Hal/entree, meterkast voorzien van 7 groepsinstallatie / kookgroep / 2x aardlekschakelaar / "slimme meter" en aansluiting voor de zonnepanelen. Modern gastentoilet met zwevend wandcloset en fonteintje. Trappenhuis naar eerste verdieping.

Ruime strakke living met eetkamer, voorzien van laminaatvloer in berkendesign en een trapkast voor provisie en opslag.

Aan voorzijde gelegen open keukenopstelling voorzien van apparatuur, te weten: Keramische kookplaat met 4 zones / afzuigkap en combimagnetron.

Geheel omsloten achtertuin met veel privacy voorzien van een overkapping, een vrijstaande stenen tuinberging en middels rolpoort afgesloten parkeerplaats op eigen terrein bereikbaar en toegankelijk via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING:
Overloop met aan de linker achterzijde gelegen hoofdslaapkamer met dakkapel.

Rechtsachter gesitueerde luxe badkamer waar geplaatst een hoek-/zitbad, wastafel, inloopdouche en dakraam.

De kinderslaapkamer bevindt zich linksvoor en een slaapkamer in gebruik als studeerkamer aan de rechtervoorzijde

De verdieping is voorzien van een dorpelloos gelegde pvc-vloer en de slaapvertrekken beschikken over rolluiken.

ZOLDER:
Ruime zolder bereikbaar middels een vaste trap op de overloop. Hier is geplaatst de Remeha Avanta CV-Combi ketel (bouwjaar 2013 /eigendom), alsmede de box voor de centrale mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen. De zolder heeft een dakraam en kan in gebruik genomen worden als 4e slaapkamer. Veel bergruimte in de schuinte van de dakconstructie. Op het hoofddak zijn aan de voorzijde 6 zonnepanelen geplaatst (eigendom).

BIJZONDERHEDEN:
* Strak en verzorgd afgewerkt
* Open keuken
* 3 Slaapkamers, met mogelijkheid tot een 4e
* Moderne badkamer
* Achtertuin met overkapping, tuinberging en afgesloten parkeerplaats
* Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
* Grotendeels rolluiken
* Aan rustige weg gelegen met voldoende parkeergelegenheid
* Nabij het Brunssumse stadscentrum
* INSTAPKLAAR


DEZE WONING IS STRAK, VERZORGD EN INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. GROTENDEELS ROLLUIKEN . MUUR- EN DAKISOLATIE, CENTRALE MECHANISCHE VENTILATIE EN 6 ZONNEPANELEN. GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET OVERKAPPING EN VRIJSTAANDE STENEN TUINBERGING. AFGESLOTEN PARKEERPLAATS OP EIGEN TERREIN BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK "DE EGGE". OP LOOPAFSTAND VAN EEN SPEELVELD. EEN BASISSCHOOL, SUPERMARKT EN HET WANDELGEBIED SCHUTTERSPARK EN BRUNSUMMERHEIDE.

GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING NAAR MAASTRICHT, EINDHOVEN EN AKEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook indien de zonnepanelen op basis van een huurovereenkomst aanwezig zijn.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt