Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hugo De Grootstraat 5 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

OP DE LANGEBERG AAN GROENGEBIED GELEGEN, GOED AFGEWERKTE EENGEZINSWONING MET CARPORT, 3 SLAAPKAMERS

Dit woonhuis is gebouwd in 1976 en in een rustige en kindvriendelijke wijk gelegen aan een woonerf. Het pand is goed onderhouden en heeft een speelse indeling (split-level) en beschikt over een carport, schuur, diepe tuin met terras met veranda met vrij-uitzicht, tuinhuis en achteringang die direct toegang geeft tot een groen wandelgebied. Dit comfortabele woonhuis is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Op korte afstand is een basisschool, supermarkt en restaurant gelegen en is ook de Brunssummerheide als wandelgebied toegankelijk. Het woonhuis is goed bereikbaar door de nabijheid van de N276 richting Sittard-Geleen en de N300 (Buitenring) richting Heerlen/Aken of Maastricht/Eindhoven.

INDELING:

souterrain:
Middels een via de woonkamer toegankelijke trap is de toegang tot de ruime goed afgewerkte kelder (4.60*2.95/3.82m) gerealiseerd. Hier is ook de opstelling voor het witgoed en veel bergruimte.

begane grond:
Oprit met carport en berging (2.31*2.36m);entree; hal; geheel betegeld toilet met zwevend closet; de ruime eetkeuken (4.80*3.20/4.52m) is ingericht met een aanbouwkeuken met veel kastruimte en apparatuur: luxe groot gasfornuis met oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Via de keuken is de trapopgang naar de verdieping bereikbaar; en via enkele treden, de lager gelegen woonkamer (5.68x4.52m) welke voorzien is van een siergrindvloer welke doorloopt over de gehele benedenverdieping, een pelletkachel en openslaande deuren naar de tuin. Het terras (3.48*5.08m) met aluminium overkapping geeft toegang tot de lager gelegen delen van de tuin (18.49*5.08m). De tuin is geheel omsloten en heeft een vrij uitzicht naar het groene wandelgebied aan de achterzijde van dit pand. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuisje en en is er toegang tot de tuin middels een poort.

1e Verdieping:
Via de overloop welke is voorzien van airconditioning is er toegang tot de 3 slaapkamers, respectievelijk:
Slaapkamer 1: 4.61*2.84m met vlizotrap naar de bergzolder;
Slaapkamer 2: 4.89*2.84m;
Slaapkamer 3: 3.87*1.86m met vide;
De geheel betegelde badkamer met douche, 2de zwevend toilet, wastafelmeubel; aansluitend bergruimte alwaar de CV ketel is gesitueerd.

Bijzonderheden:

- woning is voorzien van kunststof kozijnen
- CV ketel uit 2019 is gehuurd
- platte daken zijn 3a 4 jaar geleden vernieuwd
- stukje grond (laatste deel van de tuin aan achterzijde) wordt gehuurd van de gemeente voor circa € 40 euro per jaar
- rookkanaal is 2-3 jaar geleden vernieuwd

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt