Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Vijverstraat 23 A Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


STARTERS OPGELET!

VERRASSEND RUIM, VERZORGD HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW, 3 SLAAPKAMERS, DIEPE ZIJ-/ACHTERTUIN MET CARPORT EN BERGING GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN DE BRUNSSUMMERHEIDE EN HET WANDELGEBIED SCHUTTERSPARK. IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN HET WINKELCNTRUM EN GOEDE ONTSLUITING VIA DE PARKSTADRING NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN.


INDELING:

KELDER:
Voorraad-/provisie kelder voor opslag.

BEGANE GROND:
Hal/Entree, meterkast met 5 groepsinstallatie / aardlekschakelaar / dag-/nachtstroomvoorziening en "slimme meter". Toegang tot de kelderruimte.

Ruime lichte doorzonwoonkamer voorzien van een laminaatvloer in berkendesign, met aan de voorzijde van de living een loungeruimte met tv-aansluiting, wenteltrap naar de verdieping. Aan de achterzijde gelegen eetkamer waar geplaatst een airconditioningsinstallatie.

Loopdeur naar badkamer voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en mechanische ventilatie.

In de achter aanbouw treft men een gesloten keukenruimte voorzien van plavuizenvloer met inbouwkeuken waarin geplaatst apparatuur, te weten: 4-pits gasfornuis / afzuigkap / combimagnetron / wasbak, koelkast en de geiser voor de warmwatervoorziening. Toegang tot de bijkeuken met loopdeur naar achtertuin.

Het toilet, voorzien van zwevend closet, is bereikbaar vanuit de bijkeuken waar zich de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger zich bevinden.

In ruime zij-/achtertuin gelegen vijverpartij en tuinberging, naastgelegen carport en oprit voor meerdere voertuigen, toegankelijk via zijingang.

VERDIEPING:
L-vormige overloop met muurkast.

Links- en rechtsvoor gelegen slaapkamers, waarvan de rechter voorzien van een muurkast.

De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde, beslaat de gehele breedte van de woning en is eveneens voorzien van een muurkast.

ZOLDER:
Bergzolder toegankelijk via een vlizotrap, waar geplaatst de gehuurde cv ketel.

BIJZONDERHEDEN:
* RUIME HOEKWONING MET AANBOUW
* LICHTE DOORZONWOONKAMER MET AIRCONDITIONING
* GESLOTEN KEUKENRUIMTE IN ACHTERBOUW
* BIJKEUKEN MET WITGOEDAANSLUITINGEN
* MODERN AFGEWERKT TOILET
* 3 SLAAPKAMERS
* GROTENDEELS KUNSTSTOFKOZIJNEN MET DUBBELE BEGALZING
* RONDOM ROLLUIKEN
* GEHUURDE CV KETEL EN WARMWATERGEISER
* CARPORT EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN
* GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING
* NABIJ BRUNSSUMMERHEIDE, SCHUTTERSPARK EN HET WINKELCENTRUM


DE WONING IS NETJES ONDERHOUDEN EN MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. RONDOM VOORZIEN VAN ROLLUIKEN. GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOFKOZIJNEN EN DUBBELE BEGLAZING. GEHUURDE CV KETEL EN GEISER VOOR WARMWATERVOORZIENING. AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE IN DE WOONKAMER. ROYALE ZIJ-ACHTERTUIN MET VIJVERPARTIJ, TUINBERGING, ZIJINGANG, CARPORT EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN.

DEZE WONING IS GESITUEERD IN EEN WOONWIJK MET RUSTIGE LIGGING IN EEN KINDVRIENDELIJKE BUURT MET SPEELTUIN OP LOOPAFSTAND. HET SCHUTTERSPARK, DE BRUNSSUMMERHEIDE, EEN BUSHALTE EN HET WINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM ZIJN BINNEN ENKELE WANDELMINUTEN BEREIKBAAR. GOEDE ONTSLUITING VIA DE PARKSTADRING NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook indien de installatie voor zonnepanelen op huurbasis aanwezig zijn.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt