Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lijsterbesstraat 6 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


UITERMATE GESCHIKT VOOR WONEN EN WERKEN AAN HUIS!

IN DE WIJK KRUISBERG GELEGEN KEURIG VERZORGD HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET ZEER RUIME BIJBOUW, VIJF SLAAPKAMERS, VERANDA, TUINBERGING, VOOR-/ZIJ-/ACHTERTUIN EN OPRIT. GESITUEERD IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET CENTRUMVOORZIENINGEN EN EEN BASISSCHOOL IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE AANSLUITING OP UITVALSWEGEN NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN


INDELING:

SOUTERRAIN:
Kelderruimtes voor provisie en opslag waar eveneens geplaatst de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger, tevens is treft men hier de Bosch CV-combiketel (Eigendom / Bouwjaar 2007). Middels een loopdeur is de achtertuin bereikbaar.

Onder de ruime aanbouw zijn een tussenhalletje en een tweetal slaapkamers gerealiseerd, waarvan de kamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel in een meubel. Deze zouden ook prima dienst kunnen doen als hobbyruimte of als kantoor-/praktijkruimte voor wonen een werken aan huis.

BEGANE GROND:
Entree/hal voorzien van authentieke tegelvloer. Trappenhuis naar de eerste verdieping. Meterkast met 10 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar en slimme meter. Toegang tot de kelderruimtes. Geheel betegeld gastentoilet. Doorgang naar de keuken.

Open keukenruimte voorzien van eenvoudige keukenopstelling voorzien van apparatuur, te weten: 5 pits gasfornuis / RVS wandschouw afzuigkap / combimagnetron / wasbak / lady-vaatwasser en koelkast. Loopdeur geeft toegang tot de achtergelegen overdekte veranda.

Lichte, royale doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer met aan de voorzijde gesitueerde zitkamer. Aan de achterzijde gelegen eetkamer.

Naastgelegen ruime aanbouw met plavuizenvloer met aan voor en achterzijde grote raampartijen, welke veel extra leefruimte biedt op de begane grond en bijdraagt aan extra wooncomfort als tuinkamer/loungeruimte. Middels een trappenhuis is er toegang tot het souterrain.

Geheel omsloten onderhoudsvriendelijke achtertuin met veranda, terras en border. Toegang tot de tuinberging. Naast het woonhuis gelegen oprit welke doorgang geeft naar de achtertuin.

VERDIEPING:
Overloop, welke toegang biedt tot drie slaapvertrekken en badkamer.

Aan de linker voorzijde gelegen kinderslaapkamer.

De betegelde badkamer, met traditionele vloer, treft men aan de rechter voorzijde en is voorzien van een douche en waskom.

Linksachter ligt de hoofdslaapkamer en de derde slaapkamer op de verdieping is voorzien van een muurkast.

ZOLDER:
De zolderruimte is toegankelijk middels een vaste trap en biedt veel opbergruimte onder de geïsoleerde dakconstructie.


BIJZONDERHEDEN:
- VERRASSEND RUIM
- MOGELIJKHEDEN TOT WONEN EN WERKEN AAN HUIS
- OPEN KEUKEN MET TOEGANG TOT VERANDA
- ROYALE GEHEEL GEISOLEERDE AANBOUW MET VEEL LICHTINVAL
- VIJF SLAAPKAMERS
- BADKAMER MET DOUCHE EN WASKOM
- GEHEEL OMSLOTEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ACHTERTUIN MET BERGING
- NAASTGELEGEN OPRIT MET DOORGANG NAAR ACHTERTUIN
- KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING
- BOSCH CV-COMBIKETEL (EIGENDOM/BOUWJAAR 2007)
- CENTRUMVOORZIENINGEN EN EEN BASISSCHOOL IN DE DIRECTE NABIJHEID


DEZE WONING MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. DAKISOLATIE, BOSCH CV-COMBIKETEL (EIGENDOM / BOUWJAAR 2007). GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET VERANDA, TERRAS, BORDER EN VEEL PRIVACY. VRIJSTAANDE STENEN TUINBERGING. VOORGELEGEN OPRIT MET DOORGANG NAAR ACHTERTUIN.

GELEGEN IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING EN CENTRALE LOCATIE. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING MET DIRECTE VERBINDINGEN NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt