Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heggerank 16 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAAND WOONHUIS (TYPE 2 ONDER 1 KAP) MET GROTE GARAGE, 4 SLAAPKAMERS EN MOGELIJKHEID 5

Deze halfvrijstaande woning welke gebouwd is in 1972 en is gelegen in de wijk "Op de Vos" in een kindvriendelijke buurt tegenover een groenvoorziening/speelveld. De woning is in de loop der tijd verbouwd. Er zijn kunststof kozijnen geplaatst met HR++ glas. Groot voordeel van deze woning is natuurlijk de vaste trap naar de zolder waar de mogelijkheid is om de 5e slaapkamer te situeren of een home office/hobbyruimte.
De woning ligt nabij basisscholen, 2 middelbare scholen en wijk en winkelvoorzieningen van Treebeek en/of Brunssum Noord en diverse sport (voetbalvereniging de Leeuw) en ontspanningsmogelijkheden (wandelen, dans, fitness etc.). De verkeersontsluitingen richting Heerlen/Aken en Maastricht/Sittard Geleen/Eindhoven zijn prima.

Indeling:

Begane grond: hal, betegeld toilet met zwevend closet met fontein, uitgebreide meterkast, T vormige doorzonwoonkamer (9,50 x 3,77/3,24 en 2,16 x ca 1,00m) met parketvloer en grote schuifdeur naar tuin/terras. Half open moderne (grijskleurige) keukenopstelling met inbouwapparatuur en verlichting (keramische kookplaat, RVS afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser). De keuken (3,64 x 2,44m) is voorzien van plavuizen en deze geeft via de deur ook toegang tot de omsloten tuin (met achteringang) en grote dubbele garage (10,14 x 2,92m) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. De tuin is deel beklinkerd en deels voorzien van een border. Verder is in de tuin een mooie aluminium overkapping gerealiseerd die ervoor zorgt dat u overdekt de garage kunt bereiken.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (3,66 x 3,28 en 3,66 x 2,49 en 3,70 x 3,28 en 3,70 x 2,49 m) met laminaatvloer en nieuwe betegelde badkamer (ca 2,20 x 1,93m) met inloopdouche (met hardglazen wand, vaste wastafel in badmeubel en 2e toilet met zwevend closet).

Zolder: met vaste trap met hobbyruimte cq mogelijkheid slaapkamer (4,37 x 3,28 m) en dakraam en stookruimte (2,49 x 2,00m) met CV combi ketel Vaillant 2022 en bergruimte in knieschot.

Bijzonderheden:

- kunststof kozijnen met HR++ glas
- moderne keuken met inbouwapparatuur
- nieuwe badkamer met 2e toilet, inloopdouche (met cabine) en vaste wastafel in badmeubel
- 4 slaapkamers mogelijkheid 5e
- zolder met vaste trap met nieuwe CV combi ketel
- goede ligging nabij voorzieningen

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt