Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kennedylaan 26 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET AANBOUW, OVERKAPPING, VIER SLAAPKAMERS, INPANDIGE GARAGE MET OPRIT VOOR MEEDERE VOERTUIGEN GELEGEN OP EEN CENTRALE EN GELIEFDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE WIJK "DE KLING". ALLE VOORZIENINGEN VAN HET WIJKWINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM-NOORD EN EEN BASISSCHOOL OP LOOPAFSTAND. GOEDE ONTSLUITING VIA DE PARKSTADRING RICHTING MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN.


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met trappenhuis naar de eerste verdieping. Meterkast: 9 groepsinstallatie / 3x aardlekschakelaar / "slimme meter" en aparte groep voor de zonnepanelen. Geheel betegeld gastentoilet met zwevend wandcloset. Verdiepte trapkast voor provisie en opslag.

L-vormige modern ingerichte en afgewerkte woonkamer met veel lichtinval via de grote raampartijen aan de voorzijde, waar gesitueerd de lounge en tv-hoek met sfeervolle pellet kachel, welke ter overname wordt aangeboden. Aan de achterzijde bevindt zich de eethoek en doorgang naar de keuken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer in warm design en zonnescherm aan de voorzijde.

In aanbouw gelegen gesloten keukenruimte met eigentijdse inbouwkeuken in hoekopstelling, voorzien van natuurstenen werkblad, uitgerust met hoogwaardige apparatuur (Smeg/Miele/Bosch) te weten: 4 pits gascomfort / RVS wandschouwafzuigkap / elektrische oven / wasbak / vaatwasmachine / koelkast en airconditioning. Loopdeur naar de achtertuin en garage. De keuken is voorzien van een siergrindvloer.

Inpandige doorgang naar de naastgelegen garage waar geplaatst de witgoedaansluitingen voor wasmachine en -droger. Voorgelegen oprit welke plaats biedt aan meerdere voertuigen.

Geheel omsloten, onderhoudsvriendelijke, achtertuin met terras en overkapping. Aan het gazon gelegen vrijstaand houten tuinhuis.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop biedt toegang tot de slaapvertrekken, badkamer.

Linksachter gelegen slaapkamer.

Aan de linker voorzijde gesitueerde hoofdslaapkamer met vaste kastenwand en trapopgang naar de zolderverdieping.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche / wastafel in een badkamermeubel / tweede toilet en handdoekradiator.

De derde slaapkamer bevindt zich aan de rechter voorzijde van de woning.

Overloop en slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer in beukendesign.

ZOLDER:
Bereikbaar via een vaste trap in de hoofdslaapkamer. Ruime slaap-/logeerkamer met 3 dakramen en berging. Stookruimte waar geplaatst de Nefit CV-Combiketel (huur Hesi/bouwjaar 20202/ca. € 35 pm), omvormer voor de zonnepanelen.

Op het dak zijn 10 zonnepanelen geplaatst (eigendom/bouwjaar 2012).


BIJZONDERHEDEN:
* KEURIG AFGEWERKTE, MODERNE EN SFEERVOLLE WOONKAMER
* GESLOTEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING MET HOOGWAARDIGE APPARATUUR EN NATUURSTENEN BLAD EN AIRCO
* INPANDIGE DOORGANG NAAR DE GARAGE MET WITGOEDAANSLUITINGEN EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN
* ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ACHTERTUIN MET TERRAS, OVERKAPPING, TUINHUIS EN VEEL PRIVACY
* KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING EN RONDOM ROLLUIKEN OP DE VERDIEPING
* DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE
* NEFIT CV-COMBIKETEL (HUUR HESI/BOUWJAAR 2020/CA € 35 PM)
* 10 ZONNEPANELEN (EIGENDOM/BOUWJAAR 2012)
* GESITUEERD IN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING


GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, RONDOM ROLLUIKEN OP DE VERDIEPING. DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE. AIRCONDITIONINGSINSTALLATIE EN CV-COMBIKETEL (HUUR / 2020). PELLET KACHEL TER OVERNAME. 10 ZONNEPANELEN (EIGENDOM / 2012). GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET TERRAS VOORZIEN VAN OVERKAPPING, TUINHUIS EN VEEL PRIVACY. KEURIG ONDERHOUDEN, RUIME EN VERZORDE WONING. INSTAPKLAAR, MEUBELS PLAATSEN EN WONEN!

GELEGEN OP EEN GELIEFDE WOONLOCATIE NABIJ ALLE VOORZIENINGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt