Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Keizerstraat 36 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving


STARTERS OPGELET!

UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN GEHEEL GERENOVEERD TUSSENGELEGEN WOONHUIS MET 4 SLAAPKAMERS, TERRAS MET OVERKAPPING, ACHTERTUIN MET GARAGE BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD GELEGEN IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET ALLE VOORZIENINGEN VAN EEN WIJKWINKELCENTRUM, BASISSCHOOL EN KINDEROPVANG IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE ONTSLUITING VIA DE PARKSTADRING NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN!


INDELING:

BEGANE GROND:
Hal/Entree, trappenhuis. Meterkast voorzien van 8 groepsinstallatie / aardlekschakelaar / slimme meter en glasvezelaansluiting. Verdiepte trapkast voor provisie en opslag. Modern gastentoilet met zwevend wandcloset.

Royale doorzonwoonkamer met veel lichtinval via de grote raampartijen. Aan de voorzijde gesitueerde living/lounge met TV-hoek
en achtergelegen eethoek. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Gesloten keukenruimte met moderne inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van apparatuur, te weten, 6 pits gascomfort / RVS wandschouwafzuigkap / elektrische oven / magnetron / koelkast / wasbak en vaatwasmachine.

Loopdeur naar geheel omsloten onderhoudsvrije achtertuin met overdekt terras. Garage, bereikbaar via gemeenschappelijk achterpad, voorzien van water- en elektroaansluiting en handmatig bediende kantelpoort. Hier zijn even een de witgoedvoorzieningen voor wasmachine en droger te vinden. Poort met zijingang naar de tuin.

VERDIEPING:
Overloop biedt toegang tot de slaapvertrekken en de badkamer.

Aan de achterzijde zijn op de verdieping een tweetal slaapkamers gesitueerd.

Centraal aan de overloop is de geheel betegelde badkamer te vinden. Deze is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel in een badkamermeubel, handdoekradiator en mechanische afzuiginstallatie.

Slaapkamers drie en vier bevinden zich aan de voorzijde van de woning

Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en er zijn rolluiken geplaatst.

ZOLDER:
Bergzolder bereikbaar middels vlizo trap, waar geplaatst de Bosch CV-Combiketel (Huur/Hesi), tevens is hier de omvormer voor de 10 zonnepanelen gemonteerd.


BIJZONDERHEDEN:
* KEURIG VERZORD EN NETJES ONDERHOUDEN
* MODERN EN STRAK AFGEWERKT
* GESLOTEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING
* 4 SLAAPKAMERS
* MODERNE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE
* OMSLOTEN ACHTERTUIN MET OVERDEKT TERRAS
* GARAGE VOORZIEN VAN WITEGOEDAANSLUITINGEN
* GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD
* KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING
* GROTENDEELS VOORZIEN VAN ROLLUIKEN
* BOSCH CV-COMBIKETEL (HUUR/BOUWJAAR 2012)
* 10 ZONNEPANELEN
* NABIJ WIJKWINKELCENTRUM, KINDEROPVANG EN BASISSCHOOL
* PERFECTE STARTERSWONING EN INSTAPKLAAR!

DEZE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IS INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. GROTENDEELS VOORZIEN VAN ROLLUIKEN. BOSCH CV-COMBIKETEL (HUUR) EN 10 ZONNEPANELEN (EIGENDOM)

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONLOCATIE. OP LOOPAFSTAND VAN EEN BASISSCHOOL, KINDEROPVANG EN HET WIJKWINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM-NOORD. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING NAAR AKEN, MAASTRICHT EN EINDHOVEN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt ook indien de zonnepanelen op basis van een huurovereenkomst aanwezig zijn.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt