Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dorpstraat 69 +69A Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

ZEER RUIM DUBBEL WOONHUIS GELEGEN AAN DE "OUDE MARKT" IN BRUNSSUM, BESTAANDE UIT ZELFSTANDIGE BOVENWONING MET 3 SLK EN RUIM WOONHUIS MET PRAKTIJKRUIMTE, RUIME WOONKEUKEN, INPANDIGE GARAGE, 2 SLK, TUIN MET 3 GARAGEBOXEN

Dit object is uniek en voor velerlei toepassingen te gebruiken. Door de multifunctionele ruimte is deze woning met bedrijfsruimte zonder meer geschikt om te werken aan huis, maar zijn toepassingen voor mantelzorg of dubbele bewoning eenvoudig te realiseren. Dit object is gebouwd in de 1e helft van de vorige eeuw (met oude gewelfde kelder) en in de loop der tijd goed afgewerkt en bijgehouden. Het pand is gelegen aan de mooie "Oude Markt" aan het centrum van Brunssum. Deze "Oude Markt" wordt gekenmerkt door een mooie waterpartij, het kunstwerk van de Brikkebekker en de Rozentuin aan de voet waar ooit het klooster heeft gestaan. Er is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren. Dit object beschikt over 3 garageboxen, die via het achterpad toegankelijk zijn, alsmede 1 ruime inpandige garage. Achter deze garage is nog een bergruimte gesitueerd. De voorzieningen van beide panden zijn gescheiden. Het pand is voorzien van Heroal aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het zadeldak is in 2001 geïsoleerd.
De bereikbaarheid is goed te noemen en op relatief korte afstand (Koutenveld) is een openbaar vervoer busverbinding aanwezig. De woning is nabij het centrum van Brunssum met alle (winkel-, restaurant-, gemeentehuis-, zwembad-, basisscholen etc) voorzieningen gelegen.

INDELING:

BOVENWONING 69A: Separate opgang met eigen voordeur. Hal, eenvoudige keuken (4,73*2,71m) in hoekopstelling met apparatuur, woonkamer (5,59*4,12m), badkamer (2,26*1,72m) met modern betegelde douche, vaste wastafel en aansluiting voor witgoed. Het separate betegelde toilet is voorzien van een zwevend closet met fonteintje. Verder is op deze verdieping ook 1 slaapkamer (3,55*ca 3,30m) gesitueerd. Via de trap zijn de 2 slaapkamers (5,59*4,12/2,99 en 5,59*4,73/3,41m) bereikbaar die beide naast ramen in de gevel ook dakramen hebben.

WONING 69: Hal met plavuizen, modern betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje. Ruime woonkamer (9,52*3,52/ca 3,00m) (met toegang tot de gewelfde kelder 4,09*3,54m)) met veel lichtinval via atrium of te gebruiken als praktijk/kantoorruimte voor werken aan huis. Via de hal is de inpandige garage (18,82*2,87/3,54m) met drie dakkoepels bereikbaar met daarachter een bergruimte (tuinkamer). Via de hal en de woonkamer is de ruime woonkeuken (9,00*4,60/3,60m) met moderne inbouwkeuken met apparatuur bereikbaar. Via de keuken en ook de tuinkamer is er toegang tot de tuin. Deze is voorzien van een bergruimte (4,29*2,29m) en geeft toegang tot de 3 garageboxen (4,81*2,70 en 4,81*2,70 en 4,81*2,90m).
Via een tweede hal is de trap naar de verdieping bereikbaar. Deze verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers (4,60/4,36*4,29 en 4,54*ca 2,25m) alsmede een betegelde badkamer (ca 2,00*1,64m) met een ligbad, vaste wastafel en 3e toilet. Via een slaapkamer is op eenvoudige wijze de deurverbinding op de eerste verdieping tussen de twee woonhuizen te herstellen. En dat geldt ook voor de nu nog half weggewerkte deurverbinding in de opgang en de hal van de beide woonhuizen.

Bijzonderheden:

- zeer ruim dubbel woonhuis
- 3 garageboxen en ruime inpandige garage met berging
- aluminiumkozijnen met dubbele beglazing
- mooie locatie, prominent aan de "Oude Markt" gelegen
- 5 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten
- ideaal voor werken aan huis/mantelzorg/dubbele bewoning

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien C.V. ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt