{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

AFSPRAKEN KUNNEN GEPLAND WORDEN VANAF EIND SEPTEMBER 2020.

In "Europarcs Landgoed Brunssheim" gelegen keurig en volledig gemeubileerd zo goed als nieuw recreatie chalet direct aan de Brunssummerheide met natuurbad de Zeekoelen.
Perfecte betaalbare 2de woning of zeer interessant als beleggingsobject met circa 6,2 % gegarandeerd netto rendement op jaar basis.

Tevens hebben we vakantiewoning 153-42 ook in verkoop dus wellicht ook als belegging een extra kans.

Het sfeervolle en uitstekend onderhouden chalet is gelegen op een eigen perceel van 350 m2 aan de buitenrand van het park tegen de bosrand aan waardoor hier een zeer rustige sfeer heerst en men kan bijkomen van alledaagse beslommeringen.
Het Resort Brunssummerheide grenst aan de Brunssummerheide een uitgestrekt heidegebied waar het heerlijk vertoeven is en men in alle rust kan wandelen, fietsen en genieten van de rust en het landschap.
Op het park zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een gezellige brasserie, fietsverhuur, kinderboerderij en een natuurbad "De Zeekoelen".

INDELING:

Voor- en zijtuin.
Ontvangsthal.
Woonkamer met open keuken (8.15 x 3.75 m) voorzien van dubbele schuifpui.
Moderne keukeninrichting met apparatuur te weten: vaatwasser, vriezer, koelkast, 5 pits gas kookplaat, magnetron, oven en RVS afzuigkap.

2 Luxe slaapkamers.
Slaapkamer 1 (3.76 x 2.50 m) voorzien van laminaatvloer met badkamer ensuite (2.58 x 2.25 m) geheel betegeld met verzonken douche, zwevend toilet, design radiator en vaste wastafel in meubelombouw.
Slaapkamer 2 (3.78 x 2.56 m) voorzien van laminaat vloer, kast en met badkamer ensuite (2.56 x 2.52 m) geheel betegeld met verzonken douche, zwevend toilet, design radiator en brede vaste wastafel in meubelombouw.

Bergkast met Cv combi opstelling (Remeha Avanta HR, eigendom, bouwjaar 2015).

Tuin rondom met degelijke separate berging, gazon, aanplanting en ligging nabij water.
Parkeren op eigen perceel.

Algemeen:
Het chalet verkeerd verder in nieuwstaat en moet men beslist gezien hebben.
Perfect beleggingsobject.
De woning is voorzien van deels aluminium en deels kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
Volledig geïsoleerd.
Eigen Cv combi installatie (Remeha Avanta HR, bouwjaar 2015).
Het onroerend goed wordt volledig aangeboden inclusief complete inventaris en stoffering.
Het object wordt momenteel planmatig verhuurd en beheert dus het park.
Het park ligt op korte afstand van Maastricht, Aken en Luik en er zijn in de directe omgeving diverse attractieparken te vinden zoals o.a. Snowworld, Gaia Zoo en Continium.
Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}