{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Brunssum staat deze zeer riante villa. De ligging is op loopafstand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het woonhuis is in 1930 gebouwd en beschikt inpandig over veel ruimte. Het woonhuis is in de loop der jaren gerenoveerd. Het woonhuis beschikt vanuit de straatzijde over 3 afzonderlijke ingangen en is geschikt voor dubbele bewoning. Door de grootte van het object zijn diverse ruimten op de begane grond en souterrain nivo afzonderlijk en multifunctioneel te gebruiken. Combinatie van wonen-werken aan huis kan hierdoor geschikt zijn.

Souterrain
Het geheel is verdeeld in een werkruimte/atelier en een 7 tal grotere en kleinere bergingen/opslagruimten. Hier bevindt zich ook de inpandige garage, cv installatie (huur), toiletruimte en de toegang naar tuinnivo met oprit/inrijvoorziening.

Begane grond.
De begane grond heeft een 3 tal ingangen. De hoofdentree leidt naar een vestibule en hal. De hal biedt toegang naar de diverse vertrekken zoals de woonkamer in L-vorm met halfronde zij-erker. De woonkamer is voorzien van een visgraat parketvloer. Ruime werk/hobbykamer. Toiletruimte. Leefkeuken. Portaal met doorloop naar het ander gedeelte van het object (via de straatzijde bereikbaar via eigen voordeur). In dit gedeelte is er een kantoorruimte en een zeer ruime multifunctionele ruimte die voor diverse doeleinden geschikt kan zijn. Eveneens bevinden zich hier toegangen naar het souterrain en de bovenverdiepingen.

Eerste verdieping.
Ruime overloop met toegang tot een 4 tal slaapkamers. 2 complete badkamers. Vanuit de multifunctionele ruimte op de begane grond is er eveneens een verdiepingstrap (wenteltrap) naar een 2e woon/leef keuken met toegang naar een zeer ruim dakterras.

Tweede verdieping
Overloop met toegang naar 2 slaapkamers en woonkamer. Derde complete badkamer en diverse bergruimten.

Derde verdieping
Via vlizo trap te bereiken zolder met een 2e nieuwe CV installatie (eigendom, 2019)

Bijzonderheden
- zeer ruim woonhuis met 6 slaapkamers
- veel multifunctionele ruimten
- beschikt over grotendeels dubbel glas
- stijlvolle stadsvilla met authentieke jaren '30 uitstraling
- alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}