{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op een royaal perceel in gewilde jonge woonwijk gelegen, geheel onderkelderde vrijstaande villa. Dit unieke object wordt gekenmerkt door de originele architectuur, zeer veel daglichttoetreding en de uitstekende staat van onderhoud.

Souterrain:
Royale, hoogwaardige kelder bestaande uit de volgende ruimtes. Kelderhal (25 m2) met witgoedaansluitingen. Multifunctionele ruimte (110 m2) welke momenteel gebruikt wordt als stallingsruimte voor meerdere auto’s alsmede als barruimte met complete baruitrusting inclusief koeling en tapinstallatie. Provisiekelder / opslagruimte (25 m2).

Begane grond:
Overdekte entree. Representatieve hal met vide en meterkast (16 groepenkast). Gastentoilet met zwevend closet en fonteintje. Zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken (gezamenlijk 109 m2) en een optimaal tuincontact dankzij grote glaspartijen. De keuken is uitgerust met een aanbouwcombinatie voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. Bijkeuken / provisieruimte (9 m2).
De begane grond is afgewerkt met granieten vloeren met vloerverwarming en spuitwerk wanden. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots.

Eerste verdieping:
Overloop granieten vloer. Slaapkamer 1 (24 m2) met laminaatvloer, separate kleedruimte en toegang tot balkon. Slaapkamer 2 (14 m2) met laminaatvloer en dakkapel. Slaapkamer 3 (14 m2) met granieten vloer en toegang tot balkon. Badkamer (17 m2) met granieten vloer en wandafwerking, uitgerust met badmeubel, douchecabine, whirlpool, zwevend closet en designradiator. Via slaapkamer 3 bereikbare berging met opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2016, eigendom).

Tuin:
Ruime voortuin / oprit met elektrische toegangspoort en de mogelijkheid om meerdere auto’s te plaatsen. Geheel omsloten achter- en zijtuin met grote terrasoverkapping en tuinhuis. De tuin is onderhoudsarm ingericht en grotendeels beklinkerd.

Bijzonderheden:
Deze mooie woning is gelegen op een rustige locatie in de wijk Amstenraderveld, in de nabijheid van landerijen en de belangrijkste uitvalswegen. Het pand is voorzien van een uitgebreid isolatiepakket en een alarminstallatie.

Kenmerken:
In woonwijk
Nabij buitengebied
Nabij openbaar vervoer
Nabij uitvalswegen

Voorzieningen:
Alarminstallatie
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Vloerverwarming
Kunststof kozijnen
Dubbele beglazing

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.).
Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 6% of – bijvoorbeeld in het geval van een bedrijfsruimte met woning – een combinatie van beide tarieven.
Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}